Karşınızda 2008’in bebekleri

Güncelleme Tarihi:

Karşınızda 2008’in bebekleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2008 00:00

2007 ilkbahar-yaz koleksiyonunda başladı, 2007-2008 sonbahar-kış koleksiyonunda devam etti. Burberry markası iki sezonda da reklam fotoğraflarını ünlü insanların çocuklarıyla çekti. Virgin Group’un sahibi Sir Richard Branson’ın oğlu Sam Branson ve İngiliz aktör Jeremy Irons ile Sinead Cusack’in oğulları Max Irons gibi isimlere modellik yaptırdı.

2008 ilkbahar-kış koleksiyonunda kampanya biraz şekil değiştirerek devam ediyor. Ünlülerin çocukları yine var. Ama bu kez onlara yıldızı parlayan genç aktör, müzisyen ve modeller eşlik ediyor.

2008 ilkbahar-yaz kampanyasının yıldızları arasında Sting’in kızı Coco Sumner, Bryan Ferry’nin oğlu Merlin Ferry, aktörler Alex Pettyfer ve Eddie Redmayne, golf oyuncusu Tom Wade ve müzisyen Will Cameron ile Jack Bevan yer alıyor. Bu ünlü isimlere Agyness Deyn, Laura Fraser, Edie Campbell ve Alice Gibb gibi yıldızı hızla yükselen İngiliz modeller eşlik ediyor. Bu dört model içinde göze en çok çarpan hiç kuşkusuz Agyness Deyn. İngiliz Moda Ödüllerinde "Yılın Modeli" unvanını kazanan Deyn fotoğraf çekimlerinde ipek trençkotlar, vücuda tam oturan elbiseler ve askeri tarz bir kaban giymiş.

Mario Testino tarafından çekilen fotoğraflar geçen yılki Kate Moss fotoğraflarının aksine renkli. Ünlü modaevinin tasarımcısı Christopher Bailey bu yeni kampanyanın ruhunu "hareket, enerji ve karakter" sözcükleri ile tanımlıyor. "Burberry ailesine değer katacak İngiltere’nin en iyi müzisyenleri, aktörleri ve sporcularından meydana gelen seçme ve yetenekli bir grupla çalışmak istedim" diyor.

Sıkı bir müziksever olan Bailey, yetenekli genç İngiliz müzisyenleri desteklemesiyle tanınıyor. Geçen ay Burberry’nin yeni parfümü The Beat’in lansmanını The Blondelles’in canlı performansı eşliğinde gerçekleştirmişti.

HİLAL ŞEKLİNDE ÇANTA GELİYOR

Gelelim yaz sezonunun favori çantalarına. Malum 2007’nin kış aylarında Victoria Beckham’ın favorisi Manor ve Sienna Miller’ın çok sevdiği Knight model çantalar çok konuşulmuştu. 2008’in en hit modelinin ismi Warrior olacak. Hilal şeklinde ve büyük metal zımbalarla süslü bu çanta yeni sezonun sert çizgileriyle uyum gösteriyor. Sade deri modelinin fiyatı 1595 Euro, altın rengi timsah derisi olan ise 13.000 Euro. 11.000 Euro olan kertenkele ve piton derisi modeller ise yaz ortalarında vitrine çıkacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!