‘Kardeşler’ boşanıyor

Güncelleme Tarihi:

‘Kardeşler’ boşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2010 17:46

Haberin Devamı

“Dexter” dizisinde iki kardeşi canlandıran Michael C. Hall ve Jennifer Carpenter evliliklerini bitirme kararı aldı.

Dört sezondur, televizyon dünyasının en sevilen seri katili Dexter Morgan’ı başarıyla canlandıran Michael C. Hall bu yılın başında kanser olduğunu açıklamıştı. Hodgkin lenfoma teşhisi konulan 38 yaşındaki aktör, Los Angeles’ta gördüğü tedavi sonucu bu hastalığı yendi. Hastalığı yendikten sonra “Dexter” dizisinin setine geri dönen Hall, bu sefer de özel hayatında zor günler yaşıyor. Ünlü aktör, 2008 yılında evlendiği Jennifer Carpenter’den boşanma kararı aldı. “Dexter” dizisinde iki kardeşi canlandıran çiftin ayrılık kararı danışmanları tarafından basına duyuruldu. Bir süredir ayrı yaşadıkları belirtilen çift, resmi olarak boşanmak için mahkemeye başvurdular.

Haberin Devamı

Skandallar kraliçesi işbaşında
Son haftalarda adeta skandallar kraliçesi haline gelen Miley Cyrus, yeni filmi “So Undercover”ın çekimlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan çıplak fotoğraflarının ardından esrar içerken çekilen görüntüleri de basına sızan 18 yaşındaki Cyrus, yeni filminin New Orleans’taki setinde görüntülendi.

Yıldızına kavuştu
Gwyneth Paltrow, Hollywood’daki yıldızına kavuştu. Başarılarından ötürü Hollywood Ünlüler Geçidi’nde bir yıldızla ödüllendirilen 38 yaşındaki oyuncu, şıklığıyla göz kamaştırdığı törende sevincini hayranlarını paylaştı.

Ayı Yogi’yle arkadaş oldu
Ünlü çizgi kahramanları Ayı Yogi ve Boo Boo, Justin Timberlake’le buluştu. Türkiye’de 21 Ocak’ta gösterime girecek olan “Ayı Yogi” filminin 3D versiyonunda Boo Boo adlı ayıyı seslendiren Timberlake, filmin Kaliforniya-Westwood’taki galasında ayılarla poz verdi.

Son hız aşk
Christina Aguilera ve yeni sevgilisi Matt Rutler, aşklarına son hız devam ediyorlar. ılişkilerini resmi olarak açıklayan çift, geçtiğimiz akşam ıngiltere’deki bir gece kulübünden çıkarken görüntülendi. Aguilera’nın geçtiğimiz haftalarda eski eşi Jordan Bratman tarafından sızdırıldığı öne sürülen yarı çıplak fotoğrafları yabancı basında büyük yankı uyandırmıştı.

Haberin Devamı

Doğum gününde çalıştı
Oyuncu Jake Gyllenhaal ile aşk yaşadığı iddia edilen Taylor Swift, 21. yaş gününü kayıt stüdyosunda çalışarak geçirdi. Yeni albümü için Nashville-Tennessee’deki kayıt stüdyosuna girerken görüntülenen Swift, “Kendimi yaşlı hissetmiyorum” dedi.

Amigo kızlar etrafını sardı
“Alacakaranlık” serisinin oyuncularından Taylor Lautner, geçtiğimiz gün St. Louis Rams ve The New Orleans Saints takımları arasında oynanan Amerikan futbolu karşılaşmasını izlemeye gitti. Ev sahibi The New Orleans Saints’in 31-13 galip geldiği maçın sonunda amigo kızlar büyük bir sevinçle Lauter’ın etrafını sardı. Genç yıldız, amigo kızlarla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Samimi pozlar
Chelsea Handler, geçtiğimiz ekim ayında rapçi 50 Cent’le New Orleans’ta bir barda görüntülenmişti. Bu görüntülerin ardından ikili hakkında çıkan aşk dedikoduları, ünlü yıldız tarafından yalanlanmıştı. Ancak Handler, geçtiğimiz gün Twitter sayfasına 50 Cent’le samimi bir pozunu koyarak akılları karıştırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!