Kararsız Prens

Güncelleme Tarihi:

Kararsız Prens
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2005 00:00

Genç kızlar beyaz atlı prenslerini, yakışıklı müzisyen Robbie Williams da kalbinin prensesini arıyor. 31 yaşındaki İngiliz şarkıcının aşk defterini aralayan OK dergisine göre ise, Williams birbirinden ünlü ve güzel kadınlar arasında seçim yapmakta zorlanıyor.

Nicole Kidman (1)

Robbie Williams, Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman’a büyük bir aşkla bağlanmıştı. Nicole Kidman, onun daha önce tanıdığı kadınların hiçbirine benzemiyordu. Ancak bir süre sonra iki ünlünün arasında bir aşk ilişkisinin olmadığı söylentileri çıktı. Robbie Williams, bir TV söyleşisinde Nicole Kidman’la seviştiğini iddia etti ama Avustralyalı yıldız bu konuda asla konuşmadı.

Anna Friel (2)

Ünlü televizyon oyuncusu Anna Friel ile Robbie Williams, Londra’da bir film galasında tanıştılar. Robbie, ilk görüşte genç oyuncuya aşık olmuştu. Telefon ve çiçek bombardımanına tuttuğu sevgilisi ile sadece üç hafta beraber olabildi. Anna Friel, çapkın şarkıcıyı ciddiye bile almamıştı.

Tania Strecker (3)

1999 yılının sonbaharında, Robbie Williams ünlü manken ve TV sunucusu Tania Strecker ile flört etmeye başlamıştı. Bacaklarının güzelliğiyle ünlü Tania Stricker, kısa süre içinde Robbie Williams’ın sevgilisi olarak ününü pekiştirdi. Robbie, dünyaca ünlü bir mankeni kollarının arasında tutmaktan çok memnun olsa da ilişkileri uzun sürmedi.

Joss Stone (4)

Joss Stone, daha sekiz yaşındayken Robbie Williams’a hayran olduğunu itiraf etmişti. Genç şarkıcı bu yıl Robbie Williams ile ‘Angel’ isimli şarkıyı söylerken, ünlü şarkıcı da genç meslektaşına aşık oldu. Fakat artık büyüyen Joss Stone, Robbie Williams’ın aşkını karşılıksız bıraktı. 

Fearne Cotton (5)

Genç televizyon muhabiri Fearne Cotton, kamera karşısında Robbie Williams’ı soru yağmuruna tuttuğu gün, ünlü şarkıcıdan çıkma teklifi aldı. Milyonlarca kadını kıskandıran Fearne Cotton, Williams’ı çok sevimli bulduğunu söyleyip duruyordu. Ama beraberlikleri çok kısa sürdü. 

Rachel Hunter (6)

Robbie Williams, ünlü manken Rachel Hunter’ın eşi Rod Stewart ile dosttu. Zaman zaman birlikte futbol oynarlardı. Fakat o dönemde Rachel Hunter ile bir türlü tanışamadılar. Genç kadın ile ancak Rod Stewart’tan boşandıktan sonra, Los Angeles’ta karşılaştılar. Birbirlerine kısa sürede aşık oldular. Ayrılıkları ise Robbie Williams’ın aşırı titizliği ve diktatör tavırları yüzünden oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!