Karagül 120. bölüm fragmanında ÅŸoke eden olay! | Narin ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Karagül 120. bölüm fragmanında şoke eden olay | Narin ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 16:37

Fox Tv'nin rekortmen dizisi Karagül'de sular durulmuyor. Kendal annesini torunlarıyla tehdit edicek. Bunun üzerine Narin Kendal'a kafa tutacak? Yeni bölümde Narin Kendal'a ne yapacak? Karagül'ün 120. bölümüne Narin damga basacak. Oğlunun sözleriyle yıkılan Narin'e ne olacak? İşte Karagül'ün 120. fragmanı ve yeni bölümün detayları...

Haberin Devamı

Cuma akşamlarının sevilerek izlenen dizisi Karagül'de şok üstüne şok yaşanıyor. Kendisini Şamverdi soyadından saymayan annesini torunlarıyla tehdit eden Kendal'a Narin kafa tutacak. Karagül'ün 120. bölüm fragmanında neler oluyor? Karagül'ün 120. bölümünde Narin'e ne olacak? Karagül'ün yeni bölüm fragmanı ve bölümün detayları haberimizde.

NARİN ÖLECEK Mİ?

Kendal'ı Şamverdi soyadından saymayan Kadriye Ana torunlarıyla tehdit edilecek. Bununlada yetinmeyen Kendal annesini boğacak. Kadriye Ana 120. bölümde ölecek mi? Özlem'e saldıran Kendal belasını Narin'den bulacak. Silahla karşısına dikilen Narin Kendal'ı öldürecek mi? Baran'ın üvey annesi Narin'e söylediği sözler Narin'i derinden sarsacak. Bu durum üzerinde Narin canına mı kıyacak? Büyüttüğü oğlu Baran'ı annesi Ebru'ya emanet ederek yolun sonuna mı gidecek?

KARAGÜL 120. BÖLÜM FRAGMANI!



KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kendal bir yandan Baran gibi, tüm hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu duyduğu andan itibaren bu gerçekle yüzleşmeye çalışmaktadır.... Diğer yandan her geçen gün ve an finansal olarak biraz daha sıkışmaktadır. Kendisine karşı tavır alan ve sırtını dönen Kadriye ana başta olmak üzere Narin ve Ebru’ya bir ders vermek için evleri yıkma kararı alır... Ancak Kendal’ın hiçte aklında olmayan bir şekilde Maya ve Rüzgar yıkılan evin altında kalırlar. Narin, oğluna yeniden ulaşabilmek umuduyla aklına gelen her yolu denemeye devam etmektedir. Ancak Baran iki annesine karşı ördüğü duvarları bir türlü yıkamamaktadır. Maya ve Rüzgar’la beklenmedik bir şekilde bağlanan olaylar Baran’ın, Narin’e ve Ebru’ya olan tepkisini nasıl etkileyecek? Asım’ın tedavisi için kendilerini İstanbul’a atan Özlem ve Emine, bir yandan Asım için mücadele ederken diğer yandan İstanbul’un karmaşasıyla baş etmek zorunda kalacaklardır.

Haberin Devamı

Â

Karagül 120. bölüm fragmanında şoke eden olay | Narin ölecek mi

Alimden zalim, zalimden alim doğarmış diyen Kendal'ın annesi Kadriye oğlunu Şamverdi soyadından reddeder. Bunun üzerine Kendal, ben başlattım ben bitiririm diyerek öfkesine hakim olamaz. Özlem ve Emine'yi yeni bir yolculuk heyecanın sarar. Emine ve Özlem İstanbul'a giderler.
Kendal'ın öfkesi öz yeğenlerine zarar verecek kadar çoğalır. Rüzgar ve Maya'nın içinde bulunduğu evi yıkmaya başladı.

Haberin Devamı

KARAGÜL 119. BÖLÜM FRAGMANI!

BAKMADAN GEÇME!