Karagül 111. bölüm fragmanı nefesleri kesiyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Karagül 111. bölüm fragmanı nefesleri kesiyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 14:44

Seyircileri yeni heyecanlara sürüklemeye devam eden Fox TV dizisi Karagül 111. bölüm fragmanı yayınlandı. Sürpriz gelişmeler yaşanan dizinin son bölümü 26 Şubat akşamı ekrana geldi. Kadriye ana ile Kendal'ın ölmek için tüm konağı ateşe verdiği dizi Karagül'ün 111. yeni bölümünde neler yaşanacak? Karagül yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Haberin Devamı

Karagül 111. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV'nin Cuma akşamları ekrana gelen ve seyircileri tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Karagül'ün son bölümünde yine nefes kesen sahneler ekrana geldi.

Kadriye ana ile Kendal'ın konaktaki yangında ölümün kıyısından döndüğü Karagül 110. bölümünden sonra 4 Mart Cuma akşam yayınlanacak olan Karagül 111. bölümünde neler yaşanacak? merak konusu oldu.

İzleyicilerin bu merakını giderecek Karagül 111. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın hemen altında 26 Şubat akşamı yayınlanan son bölüm özetini bulabilirsiniz.

Karagül 111. bölüm fragmanı izle

Karagül 110. bölümünde neler yaşandı?

26 Şubat Cuma akşamı seyircisiyle buluşan Karagül 110. bölümünde; Kadriye Ana konakta çıkardığı yangından kurtulsa da ölümün kıyısına gelmiştir. Yaşanmaz hale gelen konaktan sonra Şamverdiler için her şey yeniden başlayacaktır. 

Haberin Devamı

Kendal ağır bir zehirlenme yaşamıştır. Ancak hayatta kalır ve son anda Kenan'ın kendisini bitirmek için yaptığı son planını öğrenir. Kendal öğrendiklerinden sonra oğluna kavuşabilmesinin önündeki en büyük engelin Kenan olduğunu anlar ve Kenan'ın idam fermanını verir.

Gülizar'ın ise öfke ve intikam ateşi bir türlü sönmek bilmemektedir. Tüm planlarını uygulamaya başlar ve Şamverdiler'e saldırmaya devam eder. Bundan en büyük payı da Kadriye’nin vasiyetiyle ailenin reisi olma yolunda ilerleyen Baran alır. Ancak Baran bu kez desteği hiç beklemediği birinden almıştır.

Karagül 111. bölüm 4 Mart Cuma akşamı Fox TV'de!

BAKMADAN GEÇME!