Karadan ve denizden kapattılar

Güncelleme Tarihi:

Karadan ve denizden kapattılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2005 00:38

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Hande ile işadamı Mehmet Gamgam, geçtiğimiz çarşamba akşamı İstanbul Four Seasons Otel’deki nişan töreninin ardından bir tören de Sepetçiler Kasrı’nda düzenledi. İlkinde olduğu gibi ikinci davette de basın içeri alınmadı, Sepetçiler Kasrı’nın çevresinde kuş uçurtulmadı.

Gamak Makina’nın veliahtı Mehmet Gamgam ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Hande Yıldırım, geçen çarşamba günü aile üyelerinin katıldığı bir törenle İstanbul Four Seasons Otel’de nişanlandılar. Nişan fotoğrafları, Aziz Yıldırım’ın isteği üzerine basına verilmedi. Aradan bir hafta geçmeden bu kez Sepetçiler Kasrı’nda bir davet daha düzenlendi. Bu davetin konukları ise nişanlı çiftin yakın arkadaşlarıydı. Bu davette de gazeteciler içeri alınmadı. Daveti organize edenler, Başkan Yıldırım’ın talimatı doğrultusunda deniz kıyısındaki Sepetçiler Kasrı’nı karadan ve denizden ablukaya alarak içeri davetli harici kimsenin girmesine izin vermedi.

100 bin dolara poz veririm

Aziz Yıldırım, önceki akşam kardeşleri ve takım yöneticileri ile gittiği Günay Restoran’da, kızının nişanında olduğu gibi yine objektiflerden uzak durdu. Yıldırım, gazetecilere ‘Kulübe 100 bin dolar yatırın, size istediğiniz pozu veririm. Yoksa çektirmem’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!