Kara Sevda sezon finalinde sürpriz sahne

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda sezon finalinde sürpriz sahne
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 10:08

Kara Sevdam etiketiyle ekrana gelen bölüm Trend Topic (TT) listesinde ilk sıralarda yer aldı. Dizinin başrol oyuncuları Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'na övgüler yağdıran izleyiciler, dizinin karakterlerini TT listesine taşıdı.

Haberin Devamı

Kara Sevda izleyiciyi şoke eden sezon final bölümüyle geceye damga vurdu. Kara Sevda'nın sezon finalinde Kemal'in, Emir'i vurması ve ardından Nihan'ın kardeşi Ozan'ın intihar etmesi ekran başındaki izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Kara Sevda Twitter'da da gündem yarattı. Kara Sevdam etiketiyle ekrana gelen bölüm Trend Topic (TT) listesinde ilk sıralarda yer aldı.


SEZON FİNAL BÖLÜMÜNDE TANSİYON HİÇ DÜŞMEDİ!
Kemal'den hamile kaldığını öğrenen Nihan hem hüznü hem de sevinci bir arada yaşadı. Nihan'ın hamile olduğunu öğrenen Emir, bebeğe ve Nihan'a kıyamadığı için Kemal'in ölüm emrini verdi. Nihan'ın yaşadıklarından habersiz olan Kemal, kız kardeşi Zeynep'in gerçeklerinin peşine düştü. Zeynep'in, can düşmanı Emir'le ilişkisinin olduğunu öğrenen Kemal adeta deliye döndü. Final sahnesinde Kemal ve Emir'in kavgası kanlı bitti.Kavga sırasında vurulan Emir'in kanlar içinde yere yığılması izleyenleri şoke etti. Kemal'in polisi arayarak "Emir Kozcuoğlu'nu öldürdüm" ifadesini kullanması büyük yankı uyandırdı.
Tansiyonun hiç düşmediği bölümde; Ozan, hapishanede kendisine gelen esrarengiz zarfla Zeynep'in Emir'le ilişkisi olduğunu öğrendi. İntikam almak için ant içen Ozan'ın hastanede intihar etmesi akıllarda soru işareti bıraktı. Bölümde  Ozan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Barış Alpaykut'un  performansı büyük beğeni topladı.
Kardeşi Ozan'ın ölüm haberini alan Nihan'ın feryadı unutulmaz anlara sahne oldu. Nihan karakterine hayat veren Neslihan Atagül'ün performansı övgü topladı.
Kemal ve Nihan'ın iki düşmana dönüşmesiyle sona eren sezon final bölümünün ardından dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor.
Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un başrollerini paylaştığı Kara Sevda'nın ikinci sezonu Star TV'de yeni sezonda ekranlarda olacak. 

 

Haberin Devamı

 KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal’in nişanında bayılması Nihan’ın aklına büyük bir şüphe düşürür. Neden bayıldığını öğrenmek ister. Öte yandan Nihan’ın aklına düşen soru işaretinin Emir’deki yansıması da sarsıcı olur. Eğer Nihan hamileyse, o bebeğin doğması hem Emir hem de Asu için imkansızdır. İki can düşmanı kardeş için aynı cephede birleşme zamanı gelir.

Haberin Devamı

Kemal ile Asu’nun nişan gecesi, Ozan’la Zeynep’in polisler tarafından yakalanmasıyla adliyede noktalanır. Tam da Emir’in planladığı gibi Ozan hemen nöbetçi mahkemeye çıkarılır ve tutuklu yargılanır. Kemal, Nihan’ın şüphelerinden habersiz Ozan’ların bu hatayı nasıl ve hangi akılla yaptıklarının peşine düşer. Adım adım şüphelerinin üstüne ilerlediğinde karşısına çıkan isim onu şaşırtmaz. Ancak kardeşleriyle Emir arasında kuracağı bağ Kemal’in bütün hayatını değiştirecek türdendir.

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLE!

Kemal, bu sefer gözlerini kör eden kardeş sevgisini bir kenara atıp, Zeynep’in karşısına başka türlü çıkacaktır.
Tutukevindeyken Ozan’a gönderilen sürpriz zarf, Ozan’ın hayatının dönüm noktası olur. Ozan’ın başlatacağı ataklar durdurulamayacak kadar tehlikeli seviyelere ulaşır. Öte yandan, Emir’le Asu arasındaki bağ, Galip’in de kafasında yeni soru işaretleri yaratır.  Galip’in bu soruyu netleştirmek için Hakkı’yı bulmak zorundadır.

Haberin Devamı

Kemal ile Nihan’ın birbirlerine olan aşkları kalplerinden bir an olsun eksilmeden, hayatlarının en kritik dönemecini birbirlerinden uzakta alır. Her ikisinin de alacağı kritik kararlar, bu aşkın kaderini de tayin edecektir. Günün sonunda, Nihan ve Kemal’in kara sevdası bugüne kadarki en çetin sınavını yaşayacaktır.

KARA SEVDA 34. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıllardır üzeri örtülen “o gece”nin üstündeki sis perdesi sonunda aralanmaya başlar. Nihan, ilk taşı atan Kemal'e artık her zamankinden daha öfkelidir. Kemal ise, Emir ve Ozan için nihayet işlemeye başlayan adalet süreciyle ilgili inançlı bir bekleyişe girer. Emir ve Ozan'ın götürülmesiyle en az ilgilenen Asu olacaktır. Asu'yu karşısında gördüğünde Hakkı, Asu'nunkinden daha büyük bir şaşkınlık yaşayacaktır. Emir ve Ozan için aileler ve avukatlar seferber olur. Ozan için hayatı boyunca kaçtığı zor saatler başlarken, Emir parmaklıklar ardında intikam yeminini tazeler. Oradan çıkar çıkmaz iki eli kız kardeşinin yakasında olacaktır. Asu canını kurtarmak istiyorsa, o flaş diskleri amcasından almak zorundadır.

Haberin Devamı

Kemal, başlattığı sürecin kaçınılmaz bir sonu olarak Nihan'ın öfkesiyle karşı karşıya gelir. Nihan bütün öfkesiyle Kemal'in karşısına dikildiğinde, hayattaki en değerli şeyinin, Ozan'ın hayatının hesabını soracaktır. Kemal derdinin ne Nihan ne Ozan olduğunun, sadece Emir Kozcuoğlu'na bedel ödetmenin derdinde olduğunu ne kadar anlatmaya çalışsa da Nihan'ın öfkesi ve hayal kırıklığı kolay kolay dinecek gibi görünmüyordur.
Emir'in içeriden çıkmasının an meselesi olduğunu bilen Asu, çareyi ondan korunabileceği tek yere, Kemal’e sığınmakta bulur. Kemal'in kanatları altında Emir'den saklanmaya çalışan Asu, onu neyin beklediğinin aslında farkındadır. Flaş disklere ulaşamadığı her dakika, Emir'in ellerine bir adım daha yaklaşmaktadır.
Ozan içeride zor zamanlar geçirirken Zeynep de dışarıda Nihan'ın şüphelerinin hedefinde kalır. Nihan, Zeynep'le ilgili şüphelerinde her zamankinden daha ısrarcıdır. Nihan'ın elinden Asu sayesinde kurtulan Zeynep, Emir'le hayatının pazarlığına oturduğunda, gözü kimseyi görmeyecektir.
Günün sonu, kaçınılmaz yüzleşmelere gebedir. Asu ve Emir karşı karşıya kaldıklarında, yüzleşmenin kapısı sadece onlar için değil, aynı zamanda Kemal ve Nihan için de açılacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!