Kara Sevda 24. yeni bölüm fragmanında şok sahne!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 24. yeni bölüm fragmanında şok sahne
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 14:30

Kara Sevda 24. bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri şoke eden gelişmeler gündeme oturdu. Dizinin geçen bölümüne Zeynep ve Emir'in sevişme sahnesi damga vurmuştu. Peki Kara Sevda 24. bölüm fragmanında başka hangi detaylar ortaya çıktı. İşte Kara Sevda 24. bölümde yaşanacaklar

Haberin Devamı

Star TV’nin ve ekranların en heyecan verici dizisi Kara Sevda’nın 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda yeni bölümde Emir savaşın dozajını arttırıyor. Geçen bölümde yaşananlar gündeme oturmuştu. Kara Sevda'da Kemal'in kız kardeşi Zeynep ve Emir aynı yatağa girdi. Zeynep ve Emir'in aldatma sahnesi diziye damga vurdu. Başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün yer aldığı Kara Sevda dizisinin dün akşam yayınlanan bölümüne Zeynep ve Emir'in sevişme sahnesi olay yarattı.

Karen ile Emir’in işbirliğinin videosunu ulaşan Kemal ve Nihan, Ozan’ın suçsuz olduğunu anlıyor. Nihan, bu olayın açığa çıkmasının ardından Emir’i terk ediyor. Terk edilen Emir çılgına dönerken Tarık’a Nihan’ı alması için talimat veriyor. Tarık aldığı talimatla ve zaten Kemal’e olan düşmanlığı ile birlikte görevi yerine getirmek için kardeşinin evine gidiyor. Kemal ve Tarık burada kavgaya tutuşuyor. Kemal’in yumruk darbesi ile yerde kalan Tarık ani bir hamle yaparak belinden silahını çıkarıyor ve kardeşi Kemal’e doğrultuyor. Acaba Tarık Kemal’i öldürecek mi?

Haberin Devamı

Emir, Kemal'den öğrendikleriyle sarsılır, travmatik geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Galip'le büyük bir kopuş yaşarlar. Galip, gerçeklerin büyük bir kısmını inkar edemez. Emir'e kendi açıklamalarını sıralar. Emir ise Galip'in kendisinden sakladığı bazı gerçekleri bulmak için harekete geçer. Kardeşin kim olduğuyla ilgili aklına gelen ilk şüpheli Tufan'dır. Emir, üstü kapatılan geçmişe dair kesin kanıtlar peşindedir.  Kemal ise Emir'in önüne koyduğu bombanın yarattığı etkiyi izlemekle yetinmeyecektir. Kemal de bu kardeşin kim olduğuyla ilgili bir araştırmaya girer.  Aynı zamanda Kemal, içinde kontrol edemediği şekilde yükselen karanlık duygularla da cebelleşmektedir. Nihan, Kemal'den gizli “o gece”nin peşine düşer. Taner'in bahsettiği kaydı bulmakta kararlıdır ama Kemal ve Nihan'ın yolu çok geçmeden yine kesişir. Onları ayıran sır, bugünlerini birleştiren bir düğüm de olur. İsteseler de ayrılamazlar.Emir, ilk defa bütün dengesini ve kontrolünü kaybetmiş olmanın dağınıklığını yaşarken, Zeynep bu dikkat dağınıklığını lehine kullanmaya kararlıdır. Zeynep'in Asu'dan aldığı destek, daha cesur davranmasına sebep olur. Emir ve zeynep arasında yaşanan yeni bir gelişme evin içindeki dengelerin değişmeye başladığının işaretidir.  Bu sırada Nihan'a gelen bir paket, Kemal ve Nihan'ın bütün gündemini değiştirir. Bu paket Nihan’la Kemal’e özgürlüğün anahtarını vaat etmektedir. Geleceklerini kurmak için birlikte geri dönüşü olmayan bir adım atarlar.

Haberin Devamı

Kara Sevda 24. bölümü ile 30 Mart Çarşamba saat 20.00′de Star TV’de…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!