Kara Sevda 22. bölüm fragmanı Kozcuoğlu Ailesi'nin sırları! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 22. bölüm fragmanı Kozcuoğlu Ailesinin sırları - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 10:21

Kara Sevda 22. bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde Kemal, Kozcuoğlu Ailesi'nin sırrını öğreniyor. Emir deliye dönüyor. Kara Sevda 22. bölüm fragmanı ve gelişmeleri haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini ekranların genç yeteneklerinden Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı yeni sezonun en iddialı dizilerinden Kara Sevda yeni bölüm için nefesler tutuldu.

Herkesin büyük merakla beklediği sevilen dizide bakalım bu hafta neler yaşanacak? Tv’nin izlenme rekoru kıran dizisinin 22. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu.

Kara Sevda 22. bölüm 2. fragmanı izle!

Kara Sevda yeni bölüm detayları

Heyecan ve entrika dozunun her yeni bölümde daha da yükseldiği dizide bu akşam şok gelişme yaşanıyor. Kemal, Kozcuoğlu ailesinin büyük sırrını öğreniyor. Bunu duyan Emir deliye dönüyor.

Kemal, Kozcuoğlu ailesini kendi silahları ile vurmak için büyük bir plan yapıyor. Ailesinin ifşa olduğunu duyan Emir ise çıldırıyor. Kemal, Ağabeyinin katil olduğunu öğreniyor. O andan itibaren hem kendisi hem de ailesi büyük bir sınava giriyor.

Haberin Devamı

Kemal’in bu zor anlarında elinden tutan kişi Nihan oluyor. Kemal ve Nihan’ı birbirinden uzaklaştırmaya çalışan kader onları yeniden bir araya getiriyor. Tarık’ın tutuklanması Emir Kozcuoğlu’nun eline fırsat vermiştir. Kemal’e her fırsatta zarar vermek isteyen Emir, bunun büyük bir koz olarak kullanır.

Kara Sevda 22. bölüm 1. fragmanı izle!

Ancak Kemal, Kozcuoğlu ailesinin büyük bir sırrını öğrenir. En büyük düşmanını kendi silahıyla vurmaya karar verir. Zeynep ve Ozan’ın evliliğini kabullenemeyen Vildan, Zeynep’ten kurtulmak için türlü planlar yapar. Zeynep’in oğlu ile evlenmesinin arkasındaki nedene adım adım yaklaşacaktır.

Kozcuoğlu ailesinin büyük sırrını öğrenen Kemal’in yeni planında Nihan ve Zehir de onun yanında olur. Emir, Kemal’e yenilgisini kabul edeceği anda Kemal’in yaptığı hata iki düşman arasındaki savaşın dengelerini bozar.

BAKMADAN GEÇME!