Kara Sevda 21. yeni bölümünde Nihan'dan büyük karar! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 21. yeni bölümünde Nihandan büyük karar - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 14:28

Kara Sevda 21. bölümü ile bu akşam hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tv’nin izlenme rekoru kıran dizisi Kara Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bakalım bu haftaki bölümde neler yaşanacak? Kara Sevda 21. bölüm fragmanı ve gelişmeleri haberimizde.

Haberin Devamı

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Kara Sevda bu akşam izleyicisi ile 21. randevusuna çıkacak. Kara Sevda dizisinin yeni bölümüne Nihan’ın, Kemal’in hayatı ile ilgili çok önemli bir karar vermesi gerekiyor.

Heyecanın bir an olsun durmadığı Kara Sevda 21. bölüm fragmanı ve yaşanan gelişmeleri haberimizden bulabilirsiniz.

Kara Sevda 21. bölüm 2. fragman

Kara Sevda 21. bölümde neler yaşanacak?

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı fenomen dizide bu hafta Nihan’ın Kemal’in hayatı ile ilgili verdiği karar damga vuracak. Kemal ve Nihan, birbirlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken bu mutlu anlarına gölge düşürecek büyük sürprizden habersizdir.

Birbirlerine kavuşmanın sarhoşluğu ile olan biteni anlayamadan mutlulukları yerine yine üzüntüye bırakır. Birbirlerine sonsuza kadar kavuşmak için ayrılmak zorunda kalırlar. Emir, Taner’in ölüm emrini verir. Kemal’in Nihan’ı kurtarması, Emir’i daha çok kızdıracaktır. Nihan’ın aşkında gözü artık hiçbir şeyi göremez.

Haberin Devamı

Nihan’a seçimi zor bir karar sunar. Nihan ise Kemal’in iyiliği için hiç istemediği bir kararın eşiğindedir. Bakalım Nihan’ın Kemal’in hayatı ile ilgili vereceği önemli karar ne? Merak ettikleriniz için bu akşam 21. bölümü ile saat 20:00’da Star Tv’de izleyici karşısına çıkacak olan Kara Sevda dizisini sakın kaçırmayın!

Kara Sevda 21. bölüm 1. fragman

BAKMADAN GEÇME!