Kara Sevda 16. bölümde neler yaşanacak? 16. bölüm fragmanlarını izle!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 16. bölümde neler yaşanacak 16. bölüm fragmanlarını izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 03:10

Star TV’nin sevilen dizisi Kara Sevda’da yeni bölümünde düğümler çözülüyor. Yarın akşam yayınlanacak dizide; Karen’e ulaşan Nihan ve Kemal doğru izler peşinde olduklarını anlarlar. Kemal ile Emir arasındaki soğuk savaş daha da şiddetlenir. İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar ve 16. bölüm fragmanları…

Haberin Devamı

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı ve Star TV’nin iddiaları dizilerinden Kara Sevda’nın 16. bölümü yarın akşam ekrana gelecek. Her Çarşamba milyonları ekran başına toplayan Kara Sevda'da gerçeklerin farklı olduğunu anlayan Nihan ve Kemal’i yeni bölümde neler bekliyor? İşte dizinin yeni bölümünden detaylar ve 16. bölüm fragmanları…

KARA SEVDA 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Nihan ve Kemal o geceye dair büyük sırrı Emir’den sonra çözebilecek tek kişi olan Karen’le konuşmanın yolunu bulur. Karen’in vereceği cevaplar, Kemal’le Nihan’ın doğru yolda olduğunu kanıtlar. Ancak Emir’in Karen’e ulaşmasıyla, o geceye atılan düğümü çözmek zorlaşır. Kemal ile Emir arasındaki soğuk savaş da boyut değiştirir. 

Zeynep, Ozan’la bir an önce evlenip Emir’in hayatına sızmak için elindeki bütün kozları oynar. Diğer taraftan Emir, Kemal’i öfkelendirip üstüne çekmek için elindeki Zeynep’e ait fotoğrafları kullanmaya karar verir. 

Haberin Devamı

Leyla’nın yıllardır yaşadığı evin Vildan tarafından alınmak istenmesi, Nihan ile annesi arasındaki ilişkiye iyileşmesi zor bir yara açar. Nihan’ın en zor anında Leyla’ya sığınmasıyla, Leyla Emir’in de hedefi haline gelir. 

Kemal Nihan’la birlikte “o gece” araştırmasına devam ederken, Emir termik santral inşasına ait davada köylüleri korkutmayı başarır. Kemal yaşananları öğrendiğinde Emir’e hiç beklemediği bir karşılık verir. Emir’in Kemal’i durdurabilmek için tek bir seçeneği vardır. 

Ozan ve Zeynep ailelerinden gizli evlenebilmek için son düzlüğe girer. Kemal ve Nihan ise kardeşlerinin attıkları adımlardan habersiz, geleceklerini Emir’in esaretinden kurtarmak için bütün şanslarını zorlayacaktır.

KARA SEVDA 16. BÖLÜM FRAGMANI - 2

KARA SEVDA 16. BÖLÜM FRAGMANI

KARA SEVDA YENİ BÖLÜM 3 ŞUBAT’TA…

Kara Sevda’nın yeni bölümü 3 Şubat Çarşamba günü saat 20:00’da Star’da ekrana gelecek.

BAKMADAN GEÇME!