Güneşin Kızları 32. bölümde şoke eden gelişme - izle

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 32. bölümde şoke eden gelişme - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 18:19

Güneşin Kızları dizisi 32. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek! İzleyicilerin merakla beklediği Güneşin Kızları’nın 32. bölüm fragmanı yayınlandı! Peki dizinin bu haftaki bölümünde neler yaşanacak? Oyuncu kadrosuna yeni isim mi dahil oluyor? Güneşin Kızları dizisi 32. bölümü ile ilgili merak edilenler haberimizde!

Haberin Devamı

Yayınlanan ilk bölümünden itibaren kısa süre içinde büyük izleyici kitlesine ulaşarak televizyon dünyasının en çok izlenen diziler listesine giren Güneşin Kızları 32. Bölümü ile bu akşam izleyicilerin karşısına çıkıyor. Nefes kesen heyecan dolu sahneleri ile tüm izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı yeni bölümde yine heyecan dorukta. Haluk geçmişi ile ilgili tüm gerçekleri Güneş’e anlatabilecek mi? Ali ve Savaş kendilerini nasıl bir olayın içinde bulacak?

Oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel gibi televizyon ve sinema dünyasının başarılı isimlerinin yer aldığı ekranların sevilen dizisi Güneşin Kızları bu akşam ki yayınlanacak izleyicisi ile buluşuyor.

GÜNEŞİN KIZLARI 32. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Dizinin yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor! Nefes kesen sahneleri ile tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde bakalım neler olacak?

Rana’nın tehditleri yüzünden Haluk iyice köşeye sıkışır. Daha fazla bu tehditlere dayanamayarak geçmişi ile ilgili tüm gerçekleri Güneş’e anlatmaya karar verir.

Nazlı, Savaş ile yüzleşmeye cesaret bulamaz. Nazlı da Peri’yi alıp Sapanca’ya Selin’in yanına gider. Ancak burada onu bir sürpriz beklemektedir. Dizi kadrosuna 31. Bölümü ile dahil olan Doruk, Nazlı’nın hayatını tamamen değiştirecek gibi görünüyor.

“Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinde Selim karakterini canlandıran Anıl Altan, Güneşin Kızları’nda Doruk olarak karşımıza çıkıyor. Dizide Almanya’dan gelen yapımcı ve oyuncu karakterine can veren yakışıklı oyuncu Nazlı’ya giderek yakınlaşıyor. Bu durum Nazlı ve Savaş arasındaki dargınlığı giderek alevlendiriyor.

Nazlı Yiğit’e bir şey yapmaması konusunda Savaş’ı uyarır ancak Savaş bunu dinlemeyerek Yiğit’e saldırır. Yiğit’in yere yığılması ile kavga son bulur.

Diğer yandan Güneş, kızı Selin’in Ali ile aralarında bir şey olduğundan kuşkulanır. Ancak Selin, annesine sevgilisinin başka biri olduğu yalanını söyler. Ama bu yalandan Ali’nin haberi yoktur.

Haberin Devamı

Mertoğlu ailesine ait bir otelde yılbaşı kutlaması için hazırlıklar yapılır. Bakalım bu kutlama aile üyeleri arasındaki kırgınlığı, savaşı dindirebilecek mi?

GÜNEŞİN KIZLARINA YENİ OYUNCU

Nazlı'nın Savaş ile karşılaşmaya gücü yoktur. Nazlı ve Peri de, Selin ile birlikte Sapanca'ya giderler.En son Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde 'Selim' karakterine hayat veren Anıl Altan 'Güneşin Kızları' dizisi kadrosuna dahil oldu.

Kısa bir süre önce final yapan 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisindeki 'Selim' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Anıl Altan 'Güneşin Kızları' dizisi kadrosuna dahil oldu.Yakışıklı oyuncu, dizisinin 18 Ocak Pazartesi günü yayınlanan 31.bölümüyle ilk kez seyirci karşısına çıktı.. Anıl Altan, Güneşin Kızları'nda Almanya'dan gelen yapımcı ve oyuncu "Doruk" karakterini canlandırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!