Kadir Abi bunu da mı yapacaktın

Güncelleme Tarihi:

Kadir Abi bunu da mı yapacaktın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2005 01:26

Sinema filminde etek giyen, dizide saçlarını sarıya boyatan ve reklam filminde peruk takan Kadir İnanır, son reklam filminde ise perdeleri yıkayıp ipe asıyor.

‘KOMSER Şekspir’ filminde giydiği elbiseyle yıllardır süren sert imajı hakkında yorumlar yapılan ve uzun süre konuşulan Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır, bir dizi çekimi için saçlarını sarıya boyatmış, ardından Bonus Card reklamlarında taktığı peruklarla konuşulmuştu. Kimileri bu görüntüleri İnanır’a yakıştırmasa da, sert görüntüsüne ve imajına ters düştüğü konuşulsa ve eleştirilse de İnanır’ın her çektiği reklam büyük ses getiriyor.

Geçtiğimiz yıl Profilo reklam filmindeki bakışları ile ünlü, reklamların aranılan isimlerinden olan usta oyuncu şimdi de Brillant Perdeleri için kamera karşısına geçti. Filma-Cass tarafından hazırlanan yeni reklam filmlerinde geçen Kadir İnanır, ilk bölümlerde ‘yıkarım, asarım, yırtarım’ derken, ekim ayında ekrana gelecek olan bölümlerde ise, perdeleri yıkayıp asacak.

Yapımcı Vuram Turunç, ‘Oldukça yoğun bir çalışma programı içinde Kadir İnanır gibi büyük bir profesyonel ile çalışmanın çok zevkli’ olduğunu söylerken, filmin yönetmeni Cemal Alpan da, ‘Hem müşteri hem yaratıcı ekip hem de Kadir İnanır ile yakalanan olumlu ve paylaşımcı bir ortaklığın sonucu olarak güzel filmlere imza attım’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!