Kadınların aç aç partisi

Güncelleme Tarihi:

Kadınların aç aç partisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2012 00:00

Şehrin marjinal kulüplerinden X Large ‘Kadınlar Matinesi’ne başladı. Alışıldık matinelerden iki farkı var: Gündüz değil gece yapılıyor. Ve erotik danslar yapan gogoboy’lara para sıkıştırılıyor. Bence bu kadın maçolaşmasının dik alası. Yoksa erkeklerin toplanıp dansöz oynatmasından ne farkı var? X Large’ın işletmecisi Mustafa Doğan Yılmaz anlatıyor

Haberin Devamı

Birkaç kulüpte gogoboy var. Özel partilerde falan da çıkıyorlar. Ama sadece kadınlara özel erkek dansçılar... Nereden çıktı bu kadınlar matinesi fikri?
- Yurtdışında çok yapılan bir şey... Ülkeye göre perşembe ya da pazar yapıyorlar. İlk kez Paris’te gördüm. Yanımda bir kadın arkadaşım vardı, o girdi ben bekledim. Anlattığına göre süpermiş. Biz de burada başladık. Eski kadınlar matinesi gibi düşünün bunu. Onun günümüzdeki kulüp versiyonu gibi...
iç erkek almıyor musunuz?
- Hiç erkek almıyoruz. Sadece erkek personelimiz var.
Girmek isteyen oldu mu ki?
- Tabii tabii... Eşleriyle, erkek arkadaşlarıyla gelenler oldu. Erkekleri almadık. Çıkışta beklediler.
Neden erkek almıyorsunuz?
- Konseptin gereği o. Daha rahat ediyorlar.
Ne değişiyor kadın kadınayken?
- İçeride erkek olmayınca kadın kadına daha cesaretli oluyor, şovlara katılıyor. Bizim kadın-erkek karışık diğer gecelerimizde de erkek dansçı var ama içeride erkekler olduğu zaman bu kadar rahat değiller.
İlk gece nasıl geçti?
- Katılım yüz kişiyle sınırlı kaldı. Ama bu hafta rezervasyon çok. Çünkü gecenin videolarını paylaştık. İlk geceyi görenler de sağda solda anlatınca yayıldı tabii. Nereden duymuşlarsa bu hafta doğumgünü grupları ve bekarlığa veda gruplarının rezervasyonları var.
Yaş ortalaması kaç? Nasıl insanlardı gelenler?
- Bak bu çok ilginç. Daha çok 25-45 yaş arası, beyaz yakalı kadınlar geldi. Genç azdı.
Bu biraz erkek bedeninin metalaştırılması olmuyor mu? Erkeklerin toplanıp dansöz oynatmasından ne farkı var?
- İkisi de aynı aslında. Hiçbir farkı yok. Sistem de aynı. Öbür tarafta erkekler beğendikleri bir şey için para yapıştırıyor; burada da kadınlar. Bu tür eğlence için yurtdışına giden kadınlar bile var. Onlara da burada alternatif sunuyoruz.
Matineye giriş ücretli mi?
- Ücretli, bir içki dahil 35 lira.
Bir biranın fiyatı ne kadar?
- Matinede de her geceki fiyatları uyguluyoruz; 15 lira.

Haberin Devamı

MALZEMENİ SÖYLE-KOKTEYLİNİ YAP-GİR İNTERNETE PAYLAŞ

Sosyal içiciler

İki faideli site: Partybul.com, dolaptaki malzemenize göre kokteyl öneriyor. Drinkeer.com ise içtiğinize göre sosyalleşmenizi sağlıyor

Haberin Devamı

Emrah çay içiyor, Yelda bira... Özcan kafede; Selin Almanya’da! Öcü bir kokteyl yaptı, tam 154 kişi yorum yaptı... Burası bir milyondan fazla sosyal içicinin buluştuğu drinkeer.com. Bir çeşit içki Twitter’ı. İnsanlar an itibariyle ne içtiklerini paylaşıyor, aynı sosyal medyada olduğu gibi birbirlerini takip edip, gruplara üye oluyorlar. Sosyal medyadaki başarımızı duymuş olacaklar ki Türk sosyal içicileri için artık Türkçe de hizmet veriyorlar.
Ama madem içerek sosyalleşeceksiniz, o vakit afili bir kokteylle işe girişin. Dolabı açın. Ne malzeme var? Diyelim ki birkaç limon, birkaç portakal, biraz cin, bayaz şarap ve pudra şekeri... E kendinize harika bir French’75 yapabilirsiniz. Bunu da size partybul.com sitesi söylüyor. Aslında yeni bir site ama bu işte deneyimli bir ekip tarafından hazırlanıyor. Online parti ajansı gibi çalışıyorlar. Son dakika “DJ sekti / barmen ekti” gibi parti öncesi/sonrası/sırasında karşılaşabileceğiniz sorunlara karşı küçük atıştırmalıklardan, ünlü DJ’lerin müziklerine kadar ortamın olmazsa olması olan yiyecek, içecek ve müzikleri paket halinde sunuyorlar.
Ev eğlenceleriniz için yardımcı oldukları gibi kutlamalarınız için mekan, DJ, müzik ve şov öneriyorlar. Ama işlerini ciddiye alıyor, önce sizinle buluşup tanışıyorlar. Dan dun başvuruları kafadan eleyip birlikte güzel organizasyon çıkarabileceklerine inandıkları insanları, onlara en uygun önerileri yapmak için yakından tanıyorlar.
Sitenin mekan öneri kısmını biraz zayıf buldum. Sitenin yaratıcılarından Sezer Savaşlı “Gitmediğimiz, gözümüzle görmediğimiz bir yeri asla önermiyoruz” diyerek mazeret bildiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!