Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

HER ŞEYİN BAŞI GÜZELLİK

Gizlenecek estetik

Öyleyse yolunuz bu kusurların yokedileceğine dair garanti veren Köni Güzellik Salonu'ndan geçmeli

HANGİ kadın güzel olmasını istemez ki? Pırıl pırıl sütun gibi bir vücut, bakımlı saçlarla canlı bir görünüm kazanmak, bayanların en büyük rüyası. İş kadınlığının yanısıra evlerinde de her zaman şık ve bakımlı olabilmenin tek sırrı artık güzellik merkezi olarak görülüyor.

KUSURLAR

Günlük hayatta yoğun enerji harcamak, vücudu olduğu kadar cildi de yorar ve zarar verir. Özellikle cildiniz yorgun görünüme sahipse, gergin ve sıkı tene sahip olmak isteyen bayanlar Köni Güzzellik Salonu'nda buluşuyor. İstediğiniz tür estetik kusurlarınızı yok edebileceğiniz merkezde, cilt lekeleri, yara izleri, ameliyat, sivilce-dikiş-yanık izleri, kırışıklıklar, çatlakları giderme, dövme silme, cilt bakımları, zayıflama paket programı, pasif elektrik, sıkılaştırma, gögüs-basen kaldırma ve daha birçok konularda hizmet veriliyor.

Mikro Dermaabrazyon adı verilen cihazla yapılan cilt bakım üniteleriyle vücudun ihtiyacı olan protein üretimi artırılıyor, bununla ters orantılı olarak da sivilce sayısı azalıyor. Ayrıca gebelik sonrası oluşan çatlaklar kaybolurken, dikiş izleri ve ameliyat izleri de kayboluyor.

AMAÇ BAŞARI

Kesin sonuçların garantilendiği merkezin sahibi İlknur Köni, ‘‘Amacımız, her konuda başarıya ulaşmak. Bayanların büyük sorun olarak gördükleri kıl ve tüylerde yüzde yüz garanti verirken, kendilerine uyguladığımız bakım sonrasında kesin çözümler sunuyoruz’’ diye konuştu.

Altın Öğütler

Yemek ve salatalarda tat vermesi için kullanılan nanenin, her derde deva olduğunu biliyor muydunuz? Mide bulantısı, baş ağrısı, çarpıntı ve gaz söktürücü olan nane, aynı zamanda sinirlilik ve uykusuzluk gibi durumlarda da etkili oluyor.

Tel: 0242/340 38 38

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!