Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

HER ŞEYİN BAŞI GÜZELLİK

Mesoterapi ile tanıştınız mı ?

Özel iğnelerle uygulanan kırışıklıkların giderilmesi ve selülit tedavisi, artık Antalyalı hanımların hizmetinde

DOKTOR kontrolü altında, tamamen tıbbi ilaç karışımlarıyla yapılan mesoterapide, bir kaç ilacın karışımının ardından, özel iğne uçlarına takılan enjektörlerle cildin üst tabakasına yapılan tedavi yöntemi, (rahatsızlık çeşidine göre farklı ilaç ve farklı tedavileri gerektiriyor) uygulanıyor.

Tedavide, Fransız Sağlık Bakanlığı ve uluslararası kuruluşlar tarafından onanmış ve ülkemizde de kabul görmüş, yurt dışından ithal edilen bitkisel ilaçlar, vitaminler, kan dolaşımını kolaylaştıran ilaçlar, yağ hücresi parçalayıcılar ve hücre-doku yenileyicileri olarak gruplandırılan ilaçlar kullanılıyor.

HİÇBİR YAN ETKİSİ YOK

Kırışıklık, selülit ve zayıflama tedavilerinde, son yıllarda büyük rağbet gören bu yöntem, ayrıca, migren, sivilce ve baş ağrısı tedavilerinde de uygulanıyor.

Diğer ağızdan alınan ilaçlara göre, daha etkin olan bu yöntem, problemin olduğu bölgeye ilacın tamamının ulaşması nedeniyle, çok daha erken ve etkili olmasını kolaylaştırıyor.

Eğitimini Fransa'da alan Pratisyen Hekim Funda Kavaklı, tedavilerin düzenli seanslar halinde uygulanması gerektiğini belirterek, ‘‘ Tedavide Fransa Sağlık Bakanlığı'nca onaylanmış bitki ve vitamin karışımı ilaçlar kullanıyoruz. Kırışıklık başta olmak üzere, eklem ve kas ağrılarında fizik tedavi gerektiren ağrılarda iğne tedavisi ile yaptığımız bu hızlı tedavi sayesinde, hasta daha çabuk iyileşiyor’’ dedi.

Ayrıca saç dökülmesi ve sivilce tedavisinde de etkili olan bu yöntemin hiç bir yan etkisi yok.

Adres ve telefon

Adres: Kenan Evren Bulvarı Kardam Apt. Kat 2/ ANTALYA

& Telefon:

(0 242) 243- 62-29

Saçlar özen ister

İLK kez Fransa'yla birlikte aynı anda Antalya'da MD Kuaför'de başlayan saç masaj teknikleri büyük rağbet görüyor. Bugüne kadar sadece vücudumuza yaptırdığmız masaj teknikleri, artık saçlara uygulanıyor.

Beş farklı yeni masaj tekniği ile kafa arkasındaki ve ensedeki kasları açarak, gevşeme ve rahatlama sağlayan çalışmada, saçlarınız yeniden hayata kazandırılıyor.

Altın Öğütler

Boş vakitlerinizde, evinizin dekorasyonunda bir takım küçük değişiklikler yaptığınız zaman, kendinizi daha iyi hissedip, böylelikle yeni bir gardrop kazanmış gibi sevinebilirsiniz.

İskoç deseni yün battaniyeler, hem yatakta, hem de kanepelerde çok şık duruyor.

Alışverişi seviyor ve tüm gününüzü bunun için harcamak istiyorsanız, bu işe bir gün önce kendinizi hazırlayın ve mağazaların boş saatlerini tercih edin. Böylece, seçecekleriniz için daha uzun zaman yaratmış olursunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!