Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Herşeyin başı güzellik

Pırlantanın gizemi

Mücevher yapımcıları pırlantanın erişilmez büyüsünü bir kez daha gözler önüne sermek için yoğun bir tanıtım programı içine girdi. İnsanlık tarihinin bu en değerli taşı, hala hanımların başını döndürüyor, soluklarını kesiyor

KOSKOCA bir bin yılı bitirip, yeni bir bin yıla merhaba dediğimiz şu günlerde, insanlar sevdiklerine bu önemli anı sonsuza kadar yaşatacak hediyeler vermeye çabaladı.

İşte değerini ve güzelliğini yıllarca yitirmeyecek mücevherlerin hediye olarak seçilmesi, belki bu yüzden daha farklı bir anlam taşıyor. Mücevher firmaları da bu düşünceden yola çıkarak, pırlantada en moda aksesuarları ve en yeni takılarını tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Eski Yunanlılardan bugüne en değerli mücevher olarak benimsenen pırlanta kadar kadını heyecanlandırıp mutlu eden kıymetli bir taş daha yok. Uğruna savaşılan, mistik değerlerinden dolayı tapılan bu taş, yüzyıllar boyu en gizemli sevgi armağanı olarak kabul edildi.

MİLENYUM SÜRPRİZİ

Özellikle hanımların rüyalarını süsleyen birbirinden değerli pırlantalar için Mondial Şirketler Grubu taksitli satış kampanyası başlattı.

‘‘İyi bir kuyumcu, hem bilgili, hem de öncülüğü ile gelecek günlere ve müşterilerine her zaman hazır olmalıdır’’ düşüncesi ile hareket şirket yetkilileri, pırlanta meraklısı müşterilerine, yeni binyılda güzel bir süpriz yaparak, kendi ürettiği pırlantaları tanıttı.

Milenyum pırlantaları olarak adlandırılan yüzük ve takılarda, ağırlık ve modellerine göre fiyatlar değişirken, 0.35, 0.40, carat'dan 1.5 carat'a kadar taşlı pırlanta yüzükleri de bulabilmeniz mümkün.

Ayrıca, 3-5 ay arasında değişen taksitli satışlarla birlikte mağazada kredi kartıyla alışveriş yapma şansını da yakalayabilirsiniz. Milenyumun tek taşlı pırlanta fiyatları 500 ile 15 bin dolar arasında.

Altın Öğütler

Güzellik problemlerinin büyük bir kısmı gibi, tırnakların zayıflığı da stresten kaynaklanır. Bu durumu önlemek için yapmanız gereken, sakin olmaya çalışmak, her sabah ve akşam düzenli olarak elleri, tercihan avokado yağı ile ya da içinde avokado yağı barındıran bir ürünle yumuşatmaktır.

Kış aylarında gribal enfeksiyonlardan korunmanın en iyi yöntemlerinden biri de saunadır. Aynı zamanda saunanın akciğerleri de güçlendirdiğini biliyor muydunuz?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!