Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Antalyalı hanımların uğrak yeri

Rose’de tepeden tırnağa güzellik

Saç bakımından pasif jimnastiğe bakım ve güzellikle ilgili tüm olanaklardan yararlanmak isteyenler için.

Hayatta bazı istisnalar olabilir ama genel kural şudur: Yediğiniz yanlış gıdalarla birlikte alkol, kafein ve sigara dolu bir yaşam, sizi erken yaşlandıracaktır. Unutmayın ki, tüm bu maddelerin aşırı tüketimi size faydadan çok zarar getirir.

Kaybolmuş yılları geri kazanmanın en iyi yolu, sağlıklı bir yaşama devam etmek. Sağlıklı yaşamdan kastımız, yiyeceklerimize dikkat edip, düzenli hayatın getirdiği sorumlulukların bilincinde olmak.

Tüm bunların yanında, eğer erken yaşlanmak istemiyorsanız, size bir başka tavsiyemiz de, sağlıklı ve düzenli bir şekilde hizmet sunan güzellik ve bakım enstitülerine gitmeniz.

Yeni dekor ve uzman kadrosu ile, Antalyalı hanımların sıkça uğradıkları Rose Güzellik Enstitüsünde; size, cilt bakımından epilasyona, pasif jimnastikten saç bakımına kadar her türlü hizmet veriliyor.

Parafinde, toplam 10 seanstan sonra, bulunduğunuz kilodan iki beden daha küçülmeniz garanti ediliyor. Ayrıca, cilt bakımınızda paket programların yanısıra, vücudunuzun istediğiniz bölgelerine yaptıracağınız komple bakım ve jel ağda ile istenmeyen kıllarınız inceltilerek yok edilebiliyor.

Rose Güzellik Enstitüsü, 10 seanslık parafin banyosundan sonra, bulunduğunuz kilodan iki beden küçülmeyi garanti ediyor. Bütün güzellik ve bakım gereksinimlerinizi karşılayabilen güzellik salonunda, uzmanların yaptığı masaj ise bir harika.

Haftanın Portresi

Başarılı turizmci

TuĞba Çaylı, 1962 İstanbul'da doğdu. Kadıköy Kız Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi. Club Aqua Marin'de departman müdürü olarak çalıştığı sırada, Kaya Holding bünyesinde kurulan Kaya Belek Otel'in açılışında aktif görev aldı. Halen, Side Titreyengöl Kaya Otel'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam ediyor.

Mesleğinde daha iyi olmak için, kısa bir dönem Londra'da eğitim alan Tuğba Çaylı, 10 yıldır turizmle uğraşıyor.

Feminen bir düşünceye sahip olmadığını belirten Çaylı, kadınların her alanda güçlü olmalarını istiyor. İş yoğunluğundan kendine fazla zaman ayıramıyor. Otel işlerinden fırsat bulduğu ilk anda, bisiklete biniyor ve su sporları yapıyor.

Haftanın Güzeli

Seren Göçer

Antalya’dan İstanbul’a

ANTALYA podyumlarına çok küçük yaşta adım atan Seren Göçer, 1993 yılında bir dergiye kapak olunca, İstanbul podyumlarının da kapısını araladı. 24 yaşındaki güzel manken, kısa bir süre sonra da İstanbul'a taşınarak, mesleğini burada sürdürmeye başladı.

Neşe Erberk Mankenlik Ajansı ile anlaşan Seren, Antalya'daki arkadaş ve dostlarını da ihmal etmeyen vefalı güzellerimizden. İstanbul podyumlarında Antalya fırtınası estiren Seren, güzelliğini spora borçlu olduğunu söylüyor.

Günde ortalama iki saat spor yaptığını belirten Seren, haftada bir gün de, güzellik salonuna giderek cilt bakımı yaptırıyor.

Altın Öğütler

3 Kendiniz ve aileniz için, yeni keyif salonları araştırın. Özellikle fitness programı hazırlayan güzellik merkezleri bu iş için ideal olabilir. Böylelikle, pazar günleri eşiniz ve çocuklarınızla güzel ve sağlıklı bir gün geçirebilirsiniz.

3 Haftada en az bir kez deniz tuzu katkılı banyo yapın. Ekonomik, rahatlatıcı ve canlandırıcı bir yöntem.

3 Düzenli olarak, bütün vücudunuza masaj yaptırın. Etkisini artırmak için de, çeşitli doğal yağlardan yararlanabilirsiniz.

Tel: 0242/340 38 38

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!