Kaçak Gelinler 12. bölüm yayınlandı (Şebnem, herkesten özür dilemeye karar veriyor!)

Güncelleme Tarihi:

Kaçak Gelinler 12. bölüm yayınlandı (Şebnem, herkesten özür dilemeye karar veriyor)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2014 11:20

Star TV’nin sevilen dizisi Kaçak Gelinler 12. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Kaçak Gelinler’in son bölümünde neler oldu? Kızlar, Şebnem’i affedebilecek mi? Kaçak Gelinler’ın 12. bölümün tamanı haberimizdeki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yaz ekranlarında izlenme rekorları kıran dizilerden biri olan Kaçak Gelinler yeni bölümü ile Pazartesi akşamı saat 20:30’da ekranlara gelecek. Kaçak Gelinler’in yeni bölümünde kızlar, Şebnem’i affedecekler mi? Kaçak Gelinler’in son bölümü yine heyecanla bekleniyor.

KAÇAK GELİNLER 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şebnem’i kızlar affedebilecek mi? Selim’le yakınlaşan Şebnem, ani bir karar vermek zorunda kalır ve Şebnem oynadığı oyunun bedelini ağır bir şekilde öder ve tek başına kalır. Gidecek yeri ve kimsesi kalmayan Şebnem, kendini Selim’in teknesinde bulur. Teknede başkaları da vardır ve Şebnem, üzdüğü herkesten özür dilemek zorunda kalır.

KAÇAK GELİNLER 12. BÖLÜM ÜN TAMAMINI BURADAN SEYREDEBİLİRSİNİZ

Kainat’ın peşinden ayrılmayan Ege, Can’ın sinirlendirmeye devam eder ve Can, Ege’ye sert bir tepki gösterir. Kainat Ege ile Can’ın kavgasına tanık olur.

Haberin Devamı

Önder ile Özgür’ün kendilerini Almilla’ya sevdirme çabaları onu sinir eder ancak ikili Almilla’nın mutluluğu için zor bir karar alırlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!