Kabus Kerim’in köklere dönüş yolculuğu

Güncelleme Tarihi:

Kabus Kerim’in köklere dönüş yolculuğu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 12:58

Türk rap müziğinin öncü isimlerinden ve efsane grup Cartel’in kurucularından olan Kabus Kerim’in Nürnberg’den başlayıp Anadolu’da sona eren keşif yolculuğunu anlatan ‘Kabus Kerim’le Köklere Dönüş’ beş ayrı bölüm halinde yayınlanmaya başladı.

Haberin Devamı

Türk rap müziği deyince akla gelen isimlerden biri olan Kabus Kerim, redbull.com’a özel olarak hazırlanan ‘Kabus Kerim’le Köklere Dönüş’ video serisiyle takipçilerini ve hayranlarını müzikal yolculuğunu ve yeni keşiflerini kendisiyle birlikte deneyimlemeye davet ediyor. Çekimlerin 3 hafta sürdüğü yolculuk Kabus Kerim’in kişisel ve müzikal hayatını paralel olarak ele alıyor.

5 ayrı bölüm halinde yayınlanacak olan seride Kabus Kerim’in Nürnberg’de başlayan yolculuğuna; Edirne, Manisa, Aydın ve Ankara gibi şehirlerde çekimlere katılan Ahmet İşçitürk, Derdiyoklar Ali, Yener Çevik, Kamufle gibi yerel müzisyenler de eşlik edecek.

Kabus Kerim’in doğduğu ve yaşadığı şehir Nürnberg’de Rap’le tanışması, Cartel olarak albümlerini yaptıkları stüdyo yani müzik serüveninin ilk adımlarına yer veren video serisinin ilerleyen bölümleri Kerim’in köklerine Anadolu’ya uzanacak.

Kabus Kerim’in Nürnberg, Edirne, Manisa, Aydın ve Ankara’daki keşif yolculuğunda yanında rap müziğin önemli isimleri de yer alacak. ‘Kabus Kerim’le Köklere Dönüş’ video serisi, Red Bull Media House tarafından, Sinan Uçkan yönetmenliğinde Tiga Film ile hayata geçirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!