Kablosuz ağ

Güncelleme Tarihi:

Kablosuz ağ
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2012 00:00

Haberin Devamı

Ersoy adam da acaba sen adam mısın

İnsanların cinsel kimlik gibi dimdik durduğu konularla ilgili oturduğunuz yerden konuşmayın; o noktada Ersoy’a değil sizin zavallılığınıza gülüyoruz çünkü

Bülent Ersoy 2.5 kilo eti hüpletti; olan sosyal medyaya oldu, deyim yerindeyse ortalık yıkıldı. Bana zaten her Bülent Ersoy haberi ilgi çekici diyordum ki gündemdeki haber sayesinde öğrendim: Kadın ütüde bir kangal sucuk bile pişirmiş… Popüler kültür karakterlerinden besleniyorsan, zamanla hayatlarında olup biten absürdlüklere de şaşırmamayı öğreniyorsun. Artık biliyoruz ki Ersoy yemek yemeyi seviyor, bunu daha önce verdiği röportajlardan defalarca öğrendik ancak geldiğimiz şu nokta artık yemek yeme zevkinden çıkmış durumda… Her ne kadar sosyal medya faşistleri yine her zaman olduğu gibi ortalığa dökülüp “Erkek adam; tabii ki yiyecek” minvalinde sığ espriler yapsa da, artık olayı bir sağlık sorunu olarak nitelendiriyorum. Diğer türlü şakalaşmayı bırakalı yüzyıl oluyor. Sizlere de tavsiyem ne olursa olsun insanların hayatlarında cinsel kimlik gibi dimdik durduğu konularla ilgili büküm büküm oturduğunuz yerden konuşmayın, o noktada Ersoy’a değil, sizin zavallılığınıza gülüyoruz çünkü.

Haberin Devamı

ALLAH’TAN VEJETARYEN DEĞİL

- dunyanin6dabiri: Bülent Ersoy merhaba. Sesinizi çok beğeniyorum. Acaba yakında yeni albüm çıkarma... Yuh mention’ın başındaki eti de yemiş. Oha ama yaa!
- tweetimgeldi: Gelişmiş bir Bülent Ersoy, bir oturuşta tek başına 2.5 kiloluk kırmızı et yiyebilecek kapasiteye ulaşır - National Geographic Wild
- selensilver: Bülent Ersoy Allah’tan vejetaryen değil yoksa Türkiye’de orman kalmazdı mazallah...
- DemirOrenTFF: Ben Türk futbolunu yiyince bir şey yok, Bülent Ersoy 2.5 kilo et yiyince ouuuvvv.
- pibilolero: Arkadaşlar Bülent Ersoy’un midesinden yazıyorum; burada 2 zürafa, 9 dana, 7 de insan var. Ben de bunun eski sevgilileri nerede diyordum!
- ozguRugzo: Bülent Ersoy çıktıktan sonra garsonlarla müşterileri tekrar bir saysalarmış.
- Sanemmu: Bence yılın tweeti; ‘Bülent Ersoy iftarda 2.5 kilo et yemişmiş. Erkek adam yer tabii kardeşim size ne?’ tweeti.
- SekiLSinyaYa1Kere: 2.5 Litrelik Pepsi, Bülent Ersoy’un elinde kutu kola gibi kalmış. Trabzon ekmeği olsa hamburger gibi duracak.
- MuzoChe: Bülent Ersoy iftarda 2.5 kg et yemiş. 50 gramdan hesaplasak en az en az 50 açın halinden bir oturuşta anlamıştır.
- komikpanda: İftarda 2.5 kilo et yiyen Bülent Ersoy aslında açın halinden değil de, bir oturuşta bir ceylanı yiyen aslanın halinden anlıyor sanki.
- Kirlikedi: Bülent Ersoy bir oturuşta 2.5 kilo et yemiş. Acaba yemekten önce mi yedi, sonra mı yedi? Merak ettim.
- beyinterk: Bir oturuşta 2.5 kilo et yiyen Bülent Ersoy, kurbanda tek başına bir danaya gireceğini açıkladı.
- frusciantejohn: Bülent Ersoy yakında ekmeğinin arasına buzdolabı koyup yer.
- Denizacar_: Bülent Ersoy 4 kişilik ailenin yemeğini yemiş. Godzilla lan!
- mstafakurtt: Bülent Ersoy iftarda 2.5 kilo et yemiş. Gelip bana “Ablan kurban olsun sana yerim seni” dese sözüne inanır kaçarım. Yer abi. Harbi harbi yer.
- bUrakTuTAR_: Bülent Ersoy oruç tutmasın büyükbaş hayvanlar yok olmasın.
- onderseren: Bülent Ersoy sahurda Keban barajını içmiş!

Haberin Devamı

Avşar altın, Kırca portakal

Benim tüm bir hafta boyunca dönüp duran Altın Portakal muhabbetinde anlamadığım tek şey tüm bu konuşmanın içerisinde Levent Kırca’nın varlığıydı. Kimse kusura bakmasın ama Levent Kırca’nın eğer Türk tiyatrosuna çok büyük katkısı oldu ve biz bunu kaçırdıysak herhalde olaydan hiçbir şey anlamamışız demektir.
Gelelim Hülya Avşar’a son 30 yılın en sağlam magazin figürü, hâlâ ilk günkü kadar güzel, ve gösterişli… Her yaptığını beğenmek zorunda değilsiniz ama tüm yaptıklarına baktığınızda mutlaka beğenecek bir şeyler bulursunuz. Dünyanın dört bir yanında bu tip törenlerde magazin figürlerine yer veriliyor o nedenle çok da sürprizli olmayan bu kararı eleştirenlere yine mi boncuk buldunuz, haydi bunu da o hiç elinizden bırakmadığınız ipinize itinayla diziniz diyorum.
Burada ha Hülya Avşar’ı eleştirmişsin, ha “Eurovision’a Can Bonomo yerine Sezen Cumhur Önal’ı gönderelim” demişsin, inan ki fark yok!
- umay_umay: Sanki Hülya Avşar’ın oyunculuğundan daha iyi film var ortada, sanki onun varlığındaki hafiflikten, saçmalıktan daha iyi durumda herkes.
- hakanchelik: Yaş ortalaması 28 olan bir ülkede 50 yaşındaki Hülya Avşar’ın 30 yıldır magazin gündemini belirliyor olması sosyolojik araştırma konusudur.
- taylan1789: Sinema festivalleri sektörün marketing faaliyeti, Hülya Avşar da bu sektörün yıldız oyuncularından biridir. Gerisi laf-ı güzaftır.
- cansaban: Zamanında beden hocamızı lise müdürü yaptılar diye çok şaşırmıştım neyse ki Hülya Avşar da Altın Portakal Jüri Başkanı olmuş, içim rahatladı.
- Andldonttrust: Hülya Avşar’ı şamar oğlanına çevirdiler, sanki Oscar’a başkan seçiyorlar.
- caglapt: Altın Portakal’ın jüri başkanlığına Hülya Avşar’ın getirildiği bir ülkedeyiz; Reha Erdem’e bardak yedirtebilir.
- sozderya: Sinemada hiçbir ölçüsü / değer yargısı olmayan bir ülkenin festivaline Hülya Avşar jüri olsa ne olur olmasa ne.. .Ya da başkan her neyse...
- peraezgiozdemir: Sanki yetenek deryası bir ülkeyiz de, Hülya Avşar’ın jüri başkanlığı hâlâ eleştirilebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!