Kabalacı Defne

Güncelleme Tarihi:

Kabalacı Defne
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 03:00

Eren Talu, kendisini aldatmakla suçladığı Defne Samyeli’nin aynı zamanda Kalaba tarikatına üye olduğunu ve Madonna’nın Kabala hocası Gahl Eden Sasson’la görüştüğünü de öne sürdü.

Haberin Devamı

BU MUTLULUK GEÇMİŞTE KALDI-Foto-galeri

Röportajdaki ikinci iddia          

Ayşe Arman’a verdiği röportajda, boşanmak üzere mahkemelik olduğu Defne Samyeli’nin kendisini aldattığını ileri süren, özel hayatının detaylarını açıkladığı için de pek çok kişi tarafından eleştiri bombardımanına tutulan Eren Talu, Oda TV’nin haberine göre aynı röportajda Samyeli’nin Kabalacı olduğunu da ileri sürdü. Talu, Samyeli ile antik Yahudi öğretisi Kabala arasında kurduğu bağlantıyı şu sözlerle anlattı:

İhaneti Sasson’a anlattı  
  
“Defne, olan biteni (onu aldattığını) Gahl Eden Sasson’la paylaşıyor. Madonna’nın Kabala Hocası olarak ünlenen, Uma Thurman’dan Britney Spears’a kadar pek çok ünlünün astroloji haritasına Kabala’ya dayanarak bakan Sasson, Türkiye’de de sosyetenin yakından takip ettiği bir isim... Ve Türkiye’yi ziyaretinde pek çok ünlünün yıldız haritasına bakıyor, Kabala’ya göre yaşamlarına yön veriyor.”

Haberin Devamı

Twitter Eren Talu geyikleri

Gülben Ergen: Eren Talu’nun anlattıkları ne kadar kabus. Erkekler ayrılırken ya da umudunu yitirdiğinde ne kadar çirkinleşebiliyor. Kadın kariyerine yeniden yön verecek, güçlenecek, dirilecek ya olmamalı, erkek hazmedemez ve çirkinleşir; klasik...

Ömür Gedik: şimdi bütün spor hocaları bu Eren Talu’ya gıcık olmaz mı? Adam resmen hepsine sapık muamelesi yapmış.

Cüneyt Özdemir: Tamam gazetecilik ödülünü Defne Samyeli ve Eren Talu’nun evliliğini didikleyerek bizi aydınlatan Ayşe Arman’a verelim. Gerçekten hak etti. ınsanlık ödülünü kime vereceğimize ise, bu rezil olma savaşında arada kalan çocukları büyüyünce karar versin. Olan onlara oldu.

Burcu Kara: Eren Talu ropörtajı beni derinden etkiledi. Sanırım bütün kadınları düşündürdü, hatta birçoğumuz şükretti haline.

Ece Erken: Ne olursa olsun bir erkek konuşmamalı.

Meyra: Röportaj, kişilerin bazı zamanlarda ne kadar çirkinleşebileceğini çok iyi göstermiş. Çocukları olanlar daha dikkatli konuşmalı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!