Jean fikirler

Güncelleme Tarihi:

Jean fikirler
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2004 01:19

O her zaman moda, her zaman vazgeçilmez. Jean’ler her yıl modanın değişken tavrına ayak uydurarak farklı modellerle gardıroplarımızdaki yerini alıyor.

Zaman ve mekana göre seçtiğiniz jean’lerinizle tarzınızı yansıtacak özgün ve orijinal kombinasyonlar yaratmanız mümkün.

Hangi jean moda?

Kız-erkek her iki cins için de iki beden büyük jean giymek

Jean’lerin paçalarını kıvırmak

Düşük belli dar modellerle, ince renkli çoraplar ve topuklu ayakkabı giymek

Eskitilmiş jean’ler

Pileli veya düz kesimli mini jean etekler

Kapri ve kısa paçalı jean’ler

Bol paçalı kesimler


Hangi marka, ne kadar?

Levi’s

Jean pant.: 89 -119 milyon TL

Jean montlar: 79 milyon TL’den başlayan fiyatlarla.


Diesel

Jean pant.: 225-325 milyon TL.

Mini etekler: 145-210 milyon TL.

Jean ceketler: 225-375 milyon TL.


Lee

Jean pantolon : 80 - 100 milyon TL.

Jean etek : 90 milyon TL.

Jean gömlek : 80 milyon TL.


Mavi

Jean pantolon:

087 Indivage: 24.950.000 TL.

061 Indivage: 124.950.000 TL


DKNY Jeans

Jean pantolon: 280 -350 milyon TL.

Jean ceket: 400 milyon TL.

Levi’s: Levi’s bir döneme damgasını vuran 501 modelini bugünün trendleriyle uyumlu olması için yeniden tasarlamış. Modaya uygun olarak, beli daha düşük, arka cepleri daha aşağıda. Düğmelerin olduğu kısım daha kısa ve paçaları aşağı doğru daha düz iniyor. Genç kızlar için tasarlanan ‘Lady Levi’s’ koleksiyonunu dar ve vücuda oturan pantolonlar, bol ve düşük belli modellerle geniş bir ürün yelpazesine sahip. Erkeklerde ise renkli yıkamalar ve farklı dikişlerle yaratılan ‘Engineered Jeans’ modelleri ön planda.

DKNY Jeans: DKNY Jeans, ilkbahar yaz koleksiyonunda yarattığı kombinasyonlarla şehir yaşamına farklı renkler katıyor. Kısa paçalı jean’lerin üzerine giyilen mini straplez elbiseler, kendinden ince çizgili jean’lerle tamamlanan baskılı tişörtler hafta sonu şıklığınızı tamamlayacak.

Lee: Lee Jeans, 2004 ilkbahar-yaz koleksiyonunda 1912 yılında yaratılan Union All serisinin Waist Overall ve Brick Buckle modellerini yeniden yorumluyor. Kadın koleksiyonunda, cesur kesimleriyle minicik şortlar, derin yırtmaçlı jean etekler, ultra düşük bel Leola jean ve Maddox göze çarpıyor. Lee’de ceketler, bol cepleri dikiş ve kesim detayları ile çok şık!

Diesel: Yeni neslin tutkusu Diesel Jeans, yeni tasarımları ve yıkamalarıyla yine çok farklı. Yıpranmış görüntülü eskitilmiş yıkamalar sezonun gözdeleri. Diesel’in yeni erkek modelleri; Dardy, Kuratt, Jeeves, Zigby . Kadın modelleri ise; Karab, Fikus, Katu, Gruson, Turium.

Mavi: Mavi Jeans, festivallerin canlı, cesur ve müzikle dopdolu ortamından esinlenerek hazırladığı ‘Sunshine Seed’ temalı 2004 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla geçmişe dönüyor ve 80’li yılların modasını günümüze taşıyor. Mavi’nin gözdeleri; mikro miniler, bikini üstlerin altına giyilen ince jeans’ler, rahat kumaşlardan yapılan eskitilmiş hafif denimler, bol pantolonlar ve streç etekler festival havasını sokaklara taşıyor. ‘Sunshine Seed’in en gözde jean’i ‘ikinci el görünümlü’ İndivage.

Yeni sezonun ‘hit’leri

Jean’lerin krallığı devam ediyor. Farklı yıkama ve renklerdeki jean pantolonlar dışında mini etekler de çok moda!

Bu yaz vücut hatlarınızı saklamaya değil, onları ortaya çıkarmaya hazırlanın. Çiçek desenli şifon elbiseler yaza damgasını vuracak.

Rahatına düşkün, özgünlüğünden ödün vermeyen kadınlar için düşük belli, ince kumaşlarla tasarlanan bol kesimli pantolonlar çok moda!

Spor tarzda topuklu ayakkabılar, hem gece hem gündüz kullanım için.

Sivri burunlu, alçak topuklu neon renkteki ayakkabılar, babetler biraz sıradışı biraz farklı ama çok şık.

Bluzlar, puantiyeli çantalar, pileli mini’ler sezonun vazgeçilmezleri arasında.

Bilekten bağlı dolgu topuklu ayakkabılar işte, partide, her yerde.

50 ve 60’lı yılların romantik elbiseleri, iri ve renkli kemik gözlükleri, korsajlı bluzlarını kendi tarzınızla bütünleştirebilirsiniz.

Sokak modası geri geldi! 80’ler tarzında tasarlanan asimetrik bluzlar, yırtmaçlar, eskitilmiş jean’ler, kloş etekler, her tarzın altına giyilen rengarenk spor ayakkabılar ile özgürlüğün tadını çıkarın!

Ve Kapriler, kısa ve dar şortlar kesinlikle çok ‘in’.


Alışveriş sepeti

Bu yaz, düşük belli, boru paçalı jean’lerden mutlaka edinin. Geceleri yüksek topuklu abiye, gündüzleri ise spor bir ayakkabıyla tarzınıza uyum sağlayacaktır. Sezonun favorisi mini jean etekler ise renkli ve desenli çoraplar, babet ayakkabılarla tamamlanıyor. File üstler, iri ve abartılı metal takılar ve 80’lerin disko tarzını anımsatan metalik montlarla kombine ettiğiniz jean’lerinizle her zaman seksi görünmek elinizde.

Göz alıcı renkler

Yeni sezon gün geçtikçe kendini daha da belli ediyor. Tanınmış markaların ilkbahar-yaz koleksiyonlarında sunduğu sıradışı tasarımlar ve göz alıcı renk kombinasyonlarıyla kendi sınırlarınızın ötesine geçmeye hazırlanın. İnce kumaşlar, grafik desenler, çizgiler ve çiçeklere sarılıp ilkbaharı kucaklamaya hazır olun.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!