İyi beslenmek iyi gelecek

Güncelleme Tarihi:

İyi beslenmek iyi gelecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2010 14:06

Çocukların yeterli ve dengeli beslenmesi için harekete geçen Sana ve TOÇEV, Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın desteğiyle “İyi Beslenmek, İyi Gelecek” isimli bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Haberin Devamı

Türkiye genelinde binlerce çocuğa ulaşmayı hedefleyen projenin ilk adımı Sinop’ta atılacak ve sözcülüğünü ise ünlü sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit üstlenecek.

Proje sözcüsü  Koçyiğit, “Bir anne ve anneanne olarak, ülkemizde yaşayan çocuklar için bir şeyler yapmamız gerektiğine inanıyorum. Sana ve TOÇEV’e bu çok anlamlı projeyi hayata geçirdikleri için teşekkür ediyorum. Böyle özel bir projenin elçiliğini üstlenmek müthiş bir duygu” dedi.

 

Proje için Aslı Şen, Begüm Şen, Çiğdem Hitay, Deniz Berdan, Ece Kıral, Emek Külür, Esra Üstünkaya, Gülay Kamaz, Hülya Kalyoncu, Nalan Salur ve Reyhan Gülman’ın aralarında bulunduğu ünlü anneler, İstanbul’un önde gelen restoran-kafelerinden Lucca’nın menüsünden favori yiyeceklerini seçtiler. “İyi Beslenmek İyi Gelecek” adı verilen menü, 01 Şubat tarihine kadar Lucca’da servis edilecek ve elde edilen gelir TOÇEV tarafından belirlenen çocukların yeterli ve dengeli beslenmesi için oluşturulan fona aktarılacak. Tüketiciler ise aldıkları her Sana ile bu projeye destek vermiş olacaklar.

 

Haberin Devamı

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!