İtalya’nın Simge’si süperstar oldu

Güncelleme Tarihi:

İtalya’nın Simge’si süperstar oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2004 00:41

Armağan Çağlayan’ın ‘Bu kilolarla popstar olamazsın’ dediği yarışmacı Simge’nin yaşadıklarını İtalya’da da Linda yaşamıştı. Ancak onun single’ı şimdi liste başı.

Gözyaşları oy oldu

Türkstar elemeleri yine olaylı başladı. Yarışmaya Almanya’dan katılan Simge (26), fazla kilolarından dolayı sivri dilli jüri üyesi Armağan Çağlayan’ın diline düşünce gözyaşlarını tutamadı. Tabii bu gözyaşları Simge’ye oy olarak geri döndü ve cumartesi gecesi Simge yüzde 28’le rekor oya ulaştı ve birinci oldu.

Şişman ve çirkinsin

İtalyan Linda ise Simge kadar şanslı değildi. Popstar seçen yarışmanın İtalya’daki versiyonuna katılan Linda, ‘Şişmansın ve çirkinsin’ diye aşağılandıktan sonra geri çevrildi. Ama Linda yılmadı ve ‘Aria, Sole, Terra e Mare’ (Hava, güneş, toprak ve deniz) adlı şarkısıyla San Remo Şarkı Festivali’nde üçüncü oldu.

Bize de ekmek var

Şarkısı şu sıralar İtalya’da liste başı olan Linda, röportajlarda fazla kilolarını sanatı ve sesiyle örttüğünü söylüyor ve şöyle devam ediyor: ‘Fiziksel görünümün önemli olmadığını kanıtladım. Bence şişmanlık bir özür değil. Bunu toplum da algıladı. Benim gibilere de şov dünyasında yer var.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!