İşte muhteşem doğum günü

Güncelleme Tarihi:

İşte muhteşem doğum günü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2010 09:10

Cem Uzan’ın Paris’te üç gün, üç gece süren 50’nci doğum günü partisinin fotoğrafları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

PARTİDEN FOTOĞRAFLAR

Fransa’da yaşayan Cem Uzan, 50’nci doğum günü partisini Paris’te Türkiye’den de çağırdığı arkadaşlarıyla birilkte kutladı. Uzan için geçtiğimiz Cuma günü başlayan doğum günü partisini sevgilisi Derin Mermerci organize etti.

Vatan gazetesinden Gülşen Yüksel'in haberine göre müthiş partiye İstanbul’dan Dilek-Mustafa Toner, Berna Akar, Şebnem-Mehmet Dereli, Osman Merzeci, Beyhan-Adil Benardete gibi sosyetik isimlerin yanı sıra ünlü işadamının çocukluk arkadaşları da katıldı. Partinin bir başka anlamı daha vardı. Uzan’ın 50’nci yaş gününe 50 dostu çağrılmıştı.

İşadamının üç gece üst üste doğumgünü kutlaması geçtiğimiz cumartesi günü başladı. Cem Uzan, önce Eyfel Kulesi manzaralı Residence La Reserve’deki lüks dairesinde dostlarıyla birlikte yemek yedi. Pazar akşamı gerçekleşen büyük kutlama için ise Paris’in ünlü eğlence mekanı Mathis Bar kapatıldı. Gecenin müziklerini ünlü DJ Suat Ateşdağlı yaptı. Yerli-yabancı müziklerin çaldığı gece sabaha karşı 04.30’da bitti. Gecenin organizasyonunda Derin Mermerci’ye ünlü işletmeci Emre Ergani yardım etti. Uzan’ın arkadaşları partiden ayrılırken “Gelecek ay davaları kazanırsan kutlamak için buluşuruz” dediler.

Haberin Devamı

KOLUNA ‘DERİN’ YAZDI, ÖP ŞARKISIYLA COŞTU

Cem Uzan ve Derin Mermerci’nin partide mutluluğu gözlerden kaçmadı. Uzan’ın sağ kolundaki ‘Derin’ yazısı da dikkatleri çekti. Ünlü DJ Suat Ateşdağlı’nın müzikleriyle eğlenen davetliler en çok da Tarkan’ın “Öp” şarkısıyla coştu. Doğum gününde Cem Uzan’ın mumları üfledikten sonra pastasını konuklarına tek tek elleriyle yedirdiği öğrenildi.

EYFEL MANZARASINDA ROMANTİZM

Davetliler arasında sadece, Türkiye’den gelen yakın dostları ve Fransa’daki arkadaşları yer aldı. Eyfel manzaralı evinde yapılan kutlamada hazırlanan yemek ve dekorasyonun şıklığına her saat başı yanan Eyfel ışıkları eşlik etti. Uzan, 50’nci doğum günü partisine uygun olarak 50 yakın dostunu çağırmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!