İşte Formula kızları

Güncelleme Tarihi:

İşte Formula kızları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2008 00:00

350 kız arasından sıyrılmayı başaran Formula kızları için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Haberin Devamı

İŞTE DÜNYADAN F1 KIZLARI

Bayraklar ellerinde, pilotlar yanlarında... Rüzgarda uçuşan saçları ile piste çıktıkları an gözler onlara çevriliyor. Onlar Grid Kızları, daha bilinen adıyla Formula kızları... Bu uzun boylu melekler, piste kolay kabul edilmiyorlar. Bir yıl boyunca yapılan seçmeler sonucu, 350 kız arasından sadece 52’si bu heyecanı yaşayabiliyor. Tempo kızları, bu yılın Grid Kızları'nı mercek altına altı.

İşte Formula kızları
Deniz Topçuoğlu: 1.78 boyunda, bacak boyu 1.10... 26 yaşında. İkinci kez Grid Kızı oluyor. Motor sporlarını sevmese de, motorları çok beğeniyor. Turizm ve otelcilik okuyor. “Grid Kızı oldum. Formula’yı yakından tanıdım” diyor.

Deniz Şimşek: 1.76 boyunda. Bacak boyu 1.05... 22 yaşında. İkinci kez Grid Kızı olan Şimşek, bir önceki yıl Michael Schumacher’in aracının yanındaydı. “Schumacher’in şapkasını istedim, vermedi” diyor. Profesyonel manken. Yarışı, Lewis Hamilton’ın kazanmasını istiyor.

Haberin Devamı

Tuğçe Özkardeşler: 1.83 boyunda. Bacak boyu 1.20 ve 20 yaşında... Önceki yıl Formula 1’in VIP bölümüyle ilgilenmiş. Modellik yapıyor. Tam bir motor tutkunu. Favori pilotu ise Lewis Hamilton...

/images/100/0x0/55eb2bdef018fbb8f8aff2c4
Elif Abay: Geçen yıl Jarno Trulli’nin aracının yanında yer almıştı. 1.75 boyunda. Bacak boyu 1.10... Yaşı 24. Yeditepe Üniversitesi’nde elektrik elektronik okuyor. Modelliğe de devam ediyor. “Formula sayesinde otomobillere ve yarışlara ilgim arttı” diyor.

Asya Öztürk: Kızların en uzunu. Boyu 1.84, bacak boyu ise 1.20... Yaşı 30. Bu, Formula 1’e üçüncü katılışı. Formula yarışlarını yakından izlemek ona ayrı bir keyif veriyor. Profesyonel manken ve fotomodel.

Ürün Desen: Best Model 2006’nın üçüncü güzeli. 1.79 boyunda. Bacak boyu 1.16... Yaşı 23. Bu sene ilk kez Grid Kızı olacağı için çok mutlu. “Motor sporlarını yakından takip ediyorum. Bu heyecanı pistte yaşamak daha da güzel olacak” diyor.

Esrin Özgüler: 1.80 boyunda. Bacak boyu 1.13... Formula yarışına üçüncü katılışı. Ama hep pist dışında görev yapmış. Halkla ilişkiler okuyor, oyunculuk ve mankenlik yapıyor. Favori pilotu Massa... “Motor sporlarına pek ilgim yok. Ama Formula 1’in vizyonumu genişlettiği kesin” diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!