İşte en güzel bacaklar

Güncelleme Tarihi:

İşte en güzel bacaklar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2007 00:00

İnternetin en ünlü magazin sitelerinden biri olan TMZ, ’En Güzel Bacaklı Kadınlar’ listesini açıkladı.

Haberin Devamı

En güzel bacaklar için tıklayın.

Listede öne çıkan ünlüler arasında Beyonce Knowles, Kylie Minogue, Halle Berry yer alıyor. Ünlüler, Tanrı vergisi güzelliklerini egzersiz yaparak korumayı ihmal etmiyor.

TMZ’nin hazırladığı listeye göre Halle Berry, Mariah Carey, Beyonce Knowles, Jennifer Lopez, Jessica Simpson, Carrie Underwood ve The Pussycat Dolls (grup halinde) en güzel bacaklara sahip ünlüler arasında yer alıyor.

Bacak güzelliği genelde genetik bir ayrıcalık olsa da uzmanlar, spor ve cilt bakımının bacak güzelliğinde önemli bir yere sahip olduğunu belirtiyorlar. Sinema ve müzik dünyasının ünlü güzelleri de uzmanlarla aynı fikirde. Doğuştan gelen güzelliklerini spor ve cilt bakımıyla korumaya çalışıyorlar. Örneğin ergenlik döneminde daha kalın bacaklara sahip olan Jennifer Lopez, uzun süre haftanın beş günü egzersizler yaparak bacaklarını incelttiğini söylüyor. Mariah Carey’nin güzel bacak formülü ise suda aerobik yapmak.

Güzellik uzmanlarına göre, yeryüzünün en güzel baldırlarına sahip kadınlardan biri kabul edilen Jessica Simpson, Tanrı vergisi güzelliğini haftanın dört günü egzersiz yaparak koruyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!