İşte Benim Stilim eleme gecesinde şaşırtan sonuç - izle

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim eleme gecesinde şaşırtan sonuç - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 08:44

TV8'in eğlenceli yarışması İşte Benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Birbirleriyle kıyasıya bir rekabetin içerisinde yer alan İşte Benim Stilim kızlarından bir tanesi bu hafta yarışmaya veda etti. Peki İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi? İşte detaylar..

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim 25 Mart 2016 Cuma akşamı yayınlanan bölümü eleme gecesinde jüriden en düşük puanı alan ve arkadaşları tarafından elenmesi için ismi verilen üç yarışmacı yeniden jüri karşısına çıktı.

Jürinin karşısına çıkan Lara Özsoy ve Berrak Deniz'in arasına yarışmacıların seçtiği 3. isim olarak Bahar Candan katıldı. Potaya çıkan bu üç isim arasından jüri, elenmesi için Damla Okuknu ismini verdi ve gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Lara Özsoy oldu. Bahar Candan'ın gözyaşlarına boğulması ise Lara Özsoy'un vedasına damga vurdu. Arkadaşının gitmesine dayanamayan Bahar Candan gözyaşlarına boğuldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI..

Özge Sarı, Tuğba ildiz, Zeynep Vuran, Dicle Turgal, Melike Çamlıoğlu, Dilara Rabiya Yaşar, Meral Avcı, Esin Çepni, Yağmur Taktaş, Selay Topçuoğlu, Bahar Candan, Yeşim Aydın, Ayshan Ojaghverdiyeva, Lara Su Özsoy, Damla Okuklu, Berrak Deniz

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM HAKKINDA

İşte Benim Stilim (eski adıyla Bu Tarz Benim), Production House tarafından yapılan moda yarışması programı. Öykü Serter tarafından sunulan yarışmanın jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Hakan Akkaya, Ivana Sert ve sadece eleme geceleri olmak üzere Uğurkan Erez ile devam etmektedir. Yarışma Formatına göre eleme geceleri bir konuk jüri ile yapılır. (All star sezonunda ise eleme gecelerinde konuk jüri alınmamıştır.)

İlk olarak Bu Tarz Benim adıyla Show TV'de yayınlanmaya başlayan yarışma, yapımcı şirketin kanalla olan sözleşmesini feshederek tv8 ile anlaşması sonucunda 15 Eylül 2014'te ikinci sezonu ile tv8'de yayınlanmaya başlamıştır. Ancak Show TV'nin Joker Yapım ile aynı adla bir program hazırlaması nedeniyle davalık olmuş, mahkeme kararı sonucu adını değiştirmek zorunda kalmış ve yayınına İşte Benim Stilim olarak devam etmiştir.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, 23-24 Ocak 2015 tarihlerinde yayınlanan programla ilgili yarışma formatından çıkılarak reyting uğruna insan onurunun hiçe sayıldığı gerekçesiyle kanala ceza kesti.İşte Benim Stilim programı Aralık 2015'te büyük final yapıp sona erdi.2016 da Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu programdan ayrıldı.Yerlerine ise 5.sezonda Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya onlarin yerlerine geldi ve yarismacilar ünlülerden oluşuyordu fakat bu sezon düşük reyting ler dolayisiyla 5 hafta sonra sona ermis ve 8 Şubat 2016 da 6.sezon başlamıştır. Reyting için Neslihan Yargıcı nin yerine Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim e geri dönmüştür.

 

BAKMADAN GEÇME!