İşte Benim Stilim'de kaybeden yarışmacıdan şok hareket

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilimde kaybeden yarışmacıdan şok hareket
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 09:02

İşte Benim Stilim'de Cuma günü çok heyecanlı bir final gecesi yapıldı. Kıyasıya rekabetin devam ettiği İşte Benim Stilim finalinde Yeşim, Meral ve Bahar son üçe kaldı. SMS oylaması sonucunda Yeşim Aydın birinci oldu. Finalde kaybeden Bahar Candan sert sözler söyleyip stüdyoyu terk etti

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim'de bu hafta büyük heyecan vardı. Yarışmanın finalinde 7 isim arasında kıyasıya yarış vardı. Finale kalan ve büyük para ödülünü kazanmaya yakın olan yarışmacılar Yeşim Aydın , Bahar Candan , Yağmur Taktaş , Meral Avcı , Selay Topçuoğlu , Ayşan Ojagverdiyeva ve Tuğba İldiz son kez podyumda yürüdü.

SMS oylaması sonucu İşte Benim Stilim 6. sezonunun birinci olmaya hak kazanan ismi ise Yeşim Aydın oldu. Yarışmanın 2.si olduğunu öğrenen Bahar Candan, stüdyoyu terk ederken, İşte Benim Stilim 6. sezon 3.sü ise Meral Avcı oldu.

İşte Benim Stilim final gecesi saat 23.15'te başladı. İşte Benim Stilim finalinde konuk jüri üyesi Sinan Akçıl oldu. İşte Benim Stilim birincisi olmak için jürinin önüne bu gece 7 isim çıktı. İşte Benim Stilim finaline kalan ve büyük para ödülünü kazanmaya yakın olan yarışmacılar Yeşim Aydın , Bahar Candan , Yağmur Taktaş , Meral Avcı , Selay Topçuoğlu , Ayşan Ojagverdiyeva ve Tuğba İldiz son kez podyumda yürüdü. Sms oylaması sonucu İşte Benim Stilim 6. sezonunun birinci olmaya hak kazanan ismi ise Yeşim Aydın oldu. Yarışmanın 2.si olduğunu öğrenen Bahar Candan, stüdyoyu terk ederken, İşte Benim Stilim 6. sezon 3.sü ise Meral Avcı oldu.

Haberin Devamı


BAHAR CANDAN'DAN ŞOK SÖZLER
Hakan Akkaya ise Bahar'ın ağlamasına sinirlendi ve Bahar'ın ağlamaya devam etmesi durumunda yorum yapmadan puanını vereceğini böylece ekranda daha az duracağını söyledi. Bahar ise ekranda az görünmenin umurunda olmadığını söyledi.İvana Sert, Bahar'a kendisini sevip sevmediğini sordu, Bahar ise sevmiyorum dedi. 

Bahar Candan bu sözlerin ardından İşte Benim Stilim'i kazanan isim olarak Yeşim Aydın anons edilince şoke eden bir davranış sergiledi. Yeşim Aydın'ı kutlamadığı gibi arkasını dönen Bahar Candan 10 saniye içinde stüdyoyu ve yayını terketti.

YEŞİM AYDIN KİMDİR?

İşte Benim Stilim birinciliğinin açık ara favori ismi olan Yeşim Aydın 21 yaşında. Yeşim Aydın'ın daha önce çalışma hayatı olmasına rağmen belirli bir mesleği yok. Bilim kurgu filmlerini seven Yeşim Aydın, Bahar Candan ile olan kavgaları ile işte benim stilimde çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE BENÄ°M STÄ°LÄ°M FÄ°NAL ANI Ä°ZLE

Â

İşte Benim Stilimde kaybeden yarışmacıdan şok hareket

BAKMADAN GEÇME!