İşte aşkın fotoğrafı

Güncelleme Tarihi:

İşte aşkın fotoğrafı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2009 13:03

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinin muhteşem düğününden çok özel anları Marie Claire görüntüledi.

Haberin Devamı

Çiftin sürpriz aşkları, evlilik ve çocuk haberleri kadar, düğün hazırlıkları da çok konuşuldu.Herkes yılın aşkının düğün gününü çok merak ediyordu ancak çift, basına terk bir kare bile fotoğraf vermek istemedi. Bu özel günlerini yalnızca en yakınlarıyla paylaşmak isteyen Korel&Ergenç çifti, her şeyin kendilerine özel kalmasını istiyorlardı. Bu güne kadar gizli kalan düğün gününden ilk kareler ise Marie Claire Dergisi’nde yayınlandı.

Fotoğraflarda çiftin çok heyecanlı oldukları her hallerinden gözleniyor. Birbirlerine hissettikleri büyük aşk ise her karede açıkça görülüyor. Yakın bir tarihte dünyaya gelecek bebekleriyle çiftin mutlulukları ikiye katlanacak.

BERGÜZAR’I AĞLATAN ORKİDELER

DÜĞÜN öncesi etrafındakilere sürekli “Güzel oldum mu, makyajım iyi mi?” diye soran Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, gece boyunca bir an olsun ayrılmadı. Dans etmekten yorgun düşen çift, bir masaya oturup başlarını birbirlerine yaslayarak dinlendi. Düğün öncesinin en unutulmaz anı ise hiç tanımadıkları birinin gönderdiği orkideler ve üzerindeki nottu. Korel, notu okuduktan sonra, “Ay bak Halit ne yazmış!” diyerek ağlamaya başladı ve buyüzden makyajı bozuldu.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!