İşte 300 bin dolarlık fotoğraflar

Güncelleme Tarihi:

İşte 300 bin dolarlık fotoğraflar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2009 00:00

Tarkan Pamela Anderson ile birlikte objektif karşısına geçti...

Haberin Devamı

TARKAN'IN Ä°NTERNETE SIZAN FOTOÄžRAFLARI Â

DAVID LACHAPELLE'İN ÇILGIN FOTOĞRAFLARI

Dünyaca ünlü fotoğrafçı David LaChapelle'e 300 bin $ ödeyerek Pamela Anderson ile birlikte poz veren Tarkan’ın ilginç görüntüleri internete sızdı. Megastar Tarkan yine olay yaratacak bir çalışmaya imza attı. Megastar, Türkiye, Rusya başta olmak üzere tüm Avrupa’da satılacak olan bir fotoğraf albümü için Amerikalı seksi yıldız Pamela Anderson ile birlikte objektif karşısına geçti. Tarkan İkilinin fotoğraflarını Madonna, Angelina, Jolie, Leonardo Di Caprio gibi isimlerin birlikte çalıştığı David LaChapelle gerçekleştirdi.

Ãœnlü fotoÄŸrafçıya çekimler karşılığı 300 bin dolar ödeyen Tarkan, yeni imajıyla da dikkat çekti. Saçlarını kaynak saçla uzatan Tarkan, koluna da deniz kızı dövmesi yaptırdı.     Â
Makyajı ve dövmesi 4 saat süren bir çalışma sonrası tamamlanan Tarkan, iri göğüsleriyle tanına Pamela Anderson ile birlikte objektiflere cesur pozlar verdi. Bu pozlardan bazıları Tarkan’ın fan sitelerine sızdı. Ünlü şarkıcının, bir fotoğrafta Anderson’ın bacak arasını avuçladığı, bu pozun çok konuşulacağı söyleniyor. Los Angeles’ta gerçekleşen çekimlerde Tarkan, makyözleriyle de hatıra pozları çektirdi. (Vatan)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!