İstanbul Sokakları 3.bölüm fragmanında Nazlı flaş bir karar verecek!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Sokakları 3.bölüm fragmanında Nazlı flaş bir karar verecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2016 12:29

İstanbul Sokakları yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İstanbul Sokakları'nda Nazlı bu hafta tüm gerçekleri öğrenecek. Nazlı, Fırat'ın babasına yaptıklarını görünce istifa edecek. Kocası Refik'in Fırat'ın suçlamaları yüzünden intihar ettiğini öğrenen Mualla Fırat'ın karşısına çıkıp hesap sorar.

Haberin Devamı

İstanbul Sokakları dizisinde işler karışıyor. İstanbul Sokakları'nın son bölümüne Nazlı'nın yaşadıkları damgasını vuracak. İşte İstanbul Sokakları yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümde meydana gelecek olaylar

İSTANBUL SOKAKLARI 3.BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR!

İstanbul Sokakları'nın 3. Bölümünde; Kocası Refik'in Fırat'ın suçlamaları yüzünden intihar ettiğini öğrenen Mualla Fırat'ın karşısına çıkıp hesap sorar. Cemil'in bir adamı bunları cep telefonuyla çekerek Cemil'e ulaştırır ve Cemil de internete koyarak herkesin görmesini sağlar. Nazlı Fırat'ın babasına yaptıklarını görünce istifa eder. Öte yandan Fırat'ın annesini Refik'in öldürdüğünü öğrenen Cemil, Refik'i kaçırır ve kendisine çalışması için zorlar.

 İSTANBUL SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

“İstanbul Sokakları”nın 2. Bölümünde; Nazlı'nın babası Refik kızını yaşatmak için katil olmayı göze alır. Hem kendini hem de daha önceden Nazlı'nın durumuna üzülüp kalbini bağışlamış olan patronu Şükriye Hanım'ı öldürmek için bilerek bir araba kazası yapar. Arabanın frenleriyle oynamıştır. Şükriye Hanım ölür ama Refik kurtulmuştur. Ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacak ve bu sırrı kimseye söylemeyecektir. Nazlı ikinci bir şans elde etmiş olmanın verdiği heyecanla hemen aşık olduğu adama yani Fırat'a koşar. Ancak Fırat Nazlı'yı reddeder çünkü bir ay önce birden bire ortadan kaybolmuştur. Artık tek derdi vardır Fırat'ın; annesinin katilini bulmak. Bunun için de gideceği ilk kişi Cemil olacaktır.

Haberin Devamı

İSTANBUL SOKAKLARI 3.BÖLÜM FRAGMANI


İSTANBUL SOKAKLARI'NDA FIRAT NAZLI REDDETTİ!



İSTANBUL SOKAKLARI'NDA FIRAT NAZLI'NIN KARŞISINA ÇIKIYOR

BAKMADAN GEÇME!