İspanyol şarkıcı Julio Iglesias şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

İspanyol şarkıcı Julio Iglesias şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2008 14:02

Konser veren ‘Kadife sesli’ lakabıyla tanınan İspanyol şarkıcı Julio Iglesias, davranışlarıyla şaşırttı.

Haberin Devamı

KONSERDEN FOTOĞRAFLAR

İSTANBUL'da konser veren ‘Kadife sesli’ lakabıyla tanınan İspanyol şarkıcı Julio Iglesias, davranışlarıyla şaşırttı. İglesias, konakladığı Çırağan Sarayı'nda kendisine ayrılan geceliği 20 bin Euroluk Sultan Suit’i “Ben basit bir adamım” diyerek reddetip, bin Euroluk odaya yerleşti. Konsere davet edilen basın mensuplarının ise görüntü almasına izin verilmedi.
Ahmet San ve Cüneyt Ortan’ın ortağı olduğu EPD Organizasyon tarafından Sinpaş GYO-Sortie işbirliğiyle konser vermek için İstanbul'a gelen İspanyol şarkıcı 65 yaşındaki Julio Iglesias, konaklamak için yetkililerden Çırağan Sarayı’nın geceliği 6 bin Euroluk suitlerinden birini talep etti. Çırağan Sarayı Yönetimi ise sanatçıya jest yaparak, aynı para karşılığında geceliği 20 bin Euro olan 260 metrekarelik Sultan Suit’i teklif etti. Iglesias, kendisine tahsis edilen suiti görünce, “Burası çok lüks ve büyük. Ben basit bir adamım. Daha sade ve küçük bir oda istiyorum” dedi ve geceliği bin Euro olan Çırağan’ın otel kısmındaki 80 metrekarelik bir odaya yerleşti.
Julio Iglesias, öğle saatlerinde güneşlenmek için otelin havuzuna indi. Ancak havuzbaşını fazla kalabalık bulunca, vakit geçirmek için otelin kafesine geçti. Sanatçı, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarına da olumsuz cevap verdi. Kafeye kendi şarabı ile inen Julio Iglesias, konser vereceği Kuruçeşme Sortie de özel bir yat ile gitti.
Kuruçeşme Sortie’de, ilk parçası çekilmek üzere konsere davet edilen basın mensuplarından sadece foto muhabirleri alana alındı. Yetkililer, görüntülü basın mensuplarına, sanatçının menejerinin son anda açıklama yaptığını ve bu yüzden kameraları içeriye alamayacaklarını açıkladı.
Julio Iglesias, konserinde, aşk şarkılarını seslendirdi, vokalistleriyle birlikte dans etti. Iglesias, şarkı arasında İstanbul'un kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayarak, “İstanbul’a ilk kez yıllar önce gelmiştim. Sonra birçok kez buraya gelmemin bir tek nedeni vardı. Geçirdiğim muhteşem zamanlar ve muhteşem anılar” dedi.
Iglesias, “Bu ülkeye aşığım. Siz beni dünyanın en zengin sanatçısı  yapıyorsunuz. Konser vermeye ihtiyacım yok ama bu ilgi beni ayakta  tutuyor” diye konuştu.
Yaptığı espirileriyle dikkat çeken Iglesias, “Aşk yaşamım o denli büyük bir efsane ki; aynaya çıplak bakamıyorum. Çünkü gerçek korkunç” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!