İsmet Özhan: Sabah aşk yok dedi akşam ise evleneceğim

Güncelleme Tarihi:

İsmet Özhan: Sabah aşk yok dedi akşam ise evleneceğim
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2006 00:00

Podyumların deneyimli mankeni İsmet Özhan'dan aynı gün içinde aşk ve evlilik üzerine iki çelişkili açıklama... Özhan gündüz katıldığı tanıtımda "hayatımda kimse yok. Ben aşk almayayım, alana da mani olmayayım" derken akşam çıktığı defile sonrasında ise dört yıldır birlikte olduğu Dilek Kalafatoğlu ile evleneceğini, davullu zurnalı bir düğün yapacağını söyledi. Ünlü mankenin aynı günde yaptığı iki çelişkili açıklama ise dikkat çekti.

Haberin Devamı

Muazzez Ersoy ile yaşadığı evliliğin ardından inzivaya çekilen İsmet Özhan, geçtiğimiz gün CNR Optik Fuarın'da tanıtımdaydı. Küba'ya yerleşeceğini söyleyen Özhan, "İş için sürekli gidip geliyordum. 2006 yılı sonunda tamamen Küba'ya yerleşiyorum. Bunu ticaretten daha çok insan gibi yaşamak için yapıyorum. Hayatımda şuan kimse yok. Yalnız gidiyorum. Ben aşk almayayım, alana da mani olmayayım" dedi.

Akşam katıldığı defilede ise İsmet Özhan bu yaz 4 yıldır aşk yaşadığı Dilek Kalafatoğlu ile evleneceğini açıkladı. Düğünü sponsorlu yapacağını açıklayan Özhan, “Düğünümüz örf ve adetlerimize uygun bir şekilde davullu zurnalı, kına geceli olacak. Kır düğünü yapacağız” dedi. Bir dönemin çapkın mankeni olan Özhan, evlilik kararını almakta zorlanmadığını belirterek, “Belirli yaştan sonra insan iyi bir hayat arkadaşı arıyor. Onunda sonunda buldum” dedi.

Haberin Devamı

İsmet Özhan: Sabah aşk yok dedi akşam ise evleneceğim

50 yaşına gelmiş hala maymun gibi

Eski eşi Muazzez Ersoy ile İzzet Yıldızhan arasındaki yakınlaşmaya değinen

/images/100/0x0/55eb25baf018fbb8f8ae59e2
Özhan, "50 yaşına gelmiş hala maymun gibi ortalıklarda. 25-30 yaşlarındaki genç kızlar gibi davranması hoş değil. Kimi kastettiğimi anladınız. Onun için beni ilgilendirmiyorlar. Bu camianın içindeysek biraz kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor" dedi.

Projede sanal aşk maddesi vardı

Özhan bir çok dizi teklifi aldığını fakat sözleşmede yer alan maddelerin kendisini rahatsız ettiğini söyleyerek "Bir proje geldi. Sözleşmedeki maddelerden bir tanesinde oyuncu ile ilerideki yaşantımda sanal aşk yaşamam gerektiği yazıyordu. Maalesef yapımcılar bunu istediği için projeleri kabul etmiyorum. Ben göstermelik bir ilişki neden yaşayayım. Bir kere iğrenç bir şey yaşadım. Malzeme oldum bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Bakın bugün önemli dizilerin başrol oyucuları sanal aşklar yaşıyorlar" dedi.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!