İsa’nın Çilesi filmi bana uğurlu geldi

Güncelleme Tarihi:

İsa’nın Çilesi filmi bana uğurlu geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2004 01:16

‘İsa’nın Çilesi-Tutku’ filminde Hazreti İsa’nın ölüm kararını veren Vali Ponzius Pilatus’un karısı Claudia Proculos’u canlandıran İtalyan oyuncu Claudia Gerini’nin ‘tutku’su birkaç gün sonra doğacak bebeği Anita. ‘Çilesi’ ise doğumu beklemek.

Amerikalı sinema eleştirmenlerince Mel Gibson’ın filminin en iyi kadın oyuncusu olarak gösterilen Gerini dokuz aylık hamile. Roma’da, adını Anita koyduğu bebeğinin tekmelerini karnında bize hissettirirken mutluluktan uçuyordu...
- Anita iyi tekme atıyor.

Çok mutluyum. Bu bize Hazreti İsa’nın bir hediyesi. Claudia Proculos rolünü Mel Gibson bana verdiğinden beri her şey değişti. Önce evlendim, sonra hamile kaldım. Ardından ‘Non Ti Muovere’ filmi ile ödül kazandım.

- Mel Gibson ile çalışmak nasıldı?

Mel Gibson inanılmaz inançlı bir insan. Son derece titiz ve çok çabuk mutlu olabiliyor. Hazreti İsa’nın çilesini sanki kendisi çekti. Son derece profesyonel. Beraberinde çalışanların devamlı fikirlerini soracak kadar alçak gönüllü. Bir de sürekli okuyor.

- Amerikalı eleştirmenler sizi çok beğenmişler.

Adaşım Claudia Proculos’u oynamak zordu. Çünkü Pontius Pilatus’un eşiyim. Onu kararından vazgeçirmek istiyorum. Ama kocam gaddar olduğu kadar beceriksiz bir vali. Buna karşın Tiberius onu yıllarca görevde tutuyor. Sanırım Mel Gibson’ın istediği portreyi çizmeyi başardım.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!