İrem Derici ile Rıza Esendemir Barıştı mı?

Güncelleme Tarihi:

İrem Derici ile Rıza Esendemir Barıştı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2016 14:30

Geçtiğimiz gün İrem Derici ve Rıza Esendemir çiftinin boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Boşanma iddialarına sessiz kalan çiftten beklenmedik bir hamle geldi. Yoksa; İrem Derici ile Rıza Esendemir barıştı mı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Boşanma haberleri ile magazin gündeminde bomba gibi düşen ünlü çift, ayrılığa sadece iki gün dayanabildiler. İki gün süren ayrılın artından İrem Derici ve Rıza Esendemir çifti barıştı.

AYRILIK SADECE İKİ GÜN SÜRDÜ

Önceki gün ünlü sanatçı İrem Derici’nin Instagram hesabı üzerinde eşinin tüm fotoğraflarını silmesi üzerine boşanacakları söylentileri çıkmıştı. Boşanma haberleri üzerine sessiz kalan çift, iki gün süren ayrılığın ardından sürpriz bir kararla barıştılar.

Menajer Özgür Aras’ın Derici’ye Twitter’dan yazdığı “Abla şarkıları dinlemeye geliyorum, enişte mangal yakar mı?” sorusuna Rıza Esendemir, eşinin de adresini ekleyerek şu yanıtı verdi: “Gel Özgür’üm evi yakarım senin için.”

Çiftin sadece iki gün süren ayrılığı bazı hayranları tarafından “reklam” olarak yorumlandı.

Haberin Devamı

İrem Derici Kimdir?

Ünlü besteci, söz yazarı ve yorumcu İrem Derici, küçük yaşta müziğe ilgi duyarak daha 4 yaşındayken org çalmaya başlamış.

21 Mart 1987 tarihinde, İstanbul’da dünyaya gelen Derici, eğitim hayatına Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano bölümü ile devam etmiş.

Profesyonel müzik hayatına başlaması ise; “Bensiz Yapamazsın” isimli çalışmasıyla olmuş. Mayıs 2013'te ikinci teklisi “Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı”nı piyasaya çıkartmıştır. Klibi Müyap kanalında 24 milyon izlenme sayısına ulaşarak başarı sağlamıştır.

Aynı yılın Eylül ayında “İki” adlı bir maksi tekli çıkartmıştır. Bu maksi teklinin ilk klibi; sözü ve müziği Hüseyin Boncuk'a ait olan “Sevgi Olsun Taştan Olsun” isimli şarkıya çekilmiştir. Büyük kitle yaratan klip, Müyap kanalında 18 milyon kez tıklanmıştır. Maksi teklinin ikinci klibi “Zorun Ne Sevgilim”e gelmiştir. Ardından Neşet Ertaş şarkısı olan “Neredesin Sen?”i yeniden yorumlamıştır.

15 Nisan 2014'te son teklisi "Kalbimin Tek Sahibine" piyasaya çıkmıştır. Çıktığı andan itibaren dijital platformlarda "en çok dinlenenler" arasına girmiştir ve Kalbimin Tek Sahibine NetD Müzik kanalında 140 milyondan fazla izlenerek rekor kırmıştır. İrem Derici, hemen ardından ikinci maksi teklisi “Üç”ü çıkartmıştır.

Haberin Devamı

İrem Derici,24 Mart 2015 tarihinde “Değmezsin Ağlamaya” isimli maxi single'ı çıkartmıştır. İrem Derici, 9 Eylül 2015'te “Aşk Eşittir Biz” isimli single albümünü çıkarmıştır.

Ünlü sanatçı, 13 Eylül 2014 tarihinde Rıza Esendere ile evlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!