Ingiliz Şerafettin

Güncelleme Tarihi:

Ingiliz Şerafettin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2006 00:00

Kediler genellikle insanlarla çok iyi geçinen hayvanlar olarak bilinir. Ancak İngiltere’deki Blackie isimli kara kedi, çizgi karakter kötü kedi Şerafettin’i aratmayacak nitelikte. 6 yıl içinde 13 kişiye saldıran Blackie, özellikle üniformalı erkeklerden nefret ediyor.

İstediğinde çok sevecen olan 12 yaşındaki kedinin sahibi Ann Hogben, kedisinin şimdiye kadar 5 posta memuruna, 1 polis memuruna, 5 gazete dağıtıcısına ve bir de paket servis yapan sürücü ile inşaat işçisine saldırdığını söyledi. Ann Hogben, kedisinin üniformalı birisi görünce o sakin karakterinden hemen sıyrılıp bir anda tepesinin attığını ve saldırıya geçtiğini anlattı. 9.5 kilo ağırlığıyla hayli cüsseli olan Blackie üniformalı birisini görünce sessizce yanına kadar yaklaşıyor ve daha sonra havaya sıçrayarak pençelerini kurbanının vücuduna rastgele geçiriyor. Blackie’nin son kurbanı tırnak izlerinden dolayı bir dizi tedavi görmüş.

Ann Hogben, "Son yaralama olayında eve geldiğimde Blackie’nin patilerinde kan izi vardı. Hemen birşeyler olduğunu sezdim. Daha sonra posta çantasını buldum. İnsanlar genelde köpeklerin saldırılarından yakınıyor. Benim ise kedimle başım dertte" diye konuştu. Ann Hogben, Ramsgate’de bulunan evinin kapısına bu saldırılardan sonra "Dikkat tehlikeli kedi" levhası asmış.

Kötü kedi

Karikatürist Bülent Üstün’ün çizdiği karakter ’Kötü kedi Şerafettin’ hainlikleriyle tanınıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!