İndirim bitmeden, bahar gelmeden

Güncelleme Tarihi:

İndirim bitmeden, bahar gelmeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2013 00:00

Geçen hafta başladığımız indirim sezonu almanız gerekenler listesine kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kış sezonunun en revaçta ürünlerini makul fiyatlara almanız için son günler.

Haberin Devamı

1-BALIKÇI YAKA KAZAK
Balıkçı ve tam boğazlı kazaklar eski parlak günlerine bu kış yine kavuştu. Ceketlerin içine bordo, krem, siyah ve lacivert renklerde giyerek kombinizi şıklaştırabilirsiniz. Mesela, kadife ceketlerin içine oldukça güzel kombinlenirler. Mutlaka uğrayın: Avva, Beymen Club.
2-YÜNLÜ KRAVAT VE MENDİLLER
Tamamlayıcı stil unsurları olarak yünlü kravat ve mendiller, takım elbiselerden rol çalmaya başladı. Takım kumaşından yapılan yünlü, kaşmirli ya da ‘old school’ tarzında örgü kravatlar oldukça havalı ve şık. Lacivert, bordo ve koyu yeşil favorilerimden. Mutlaka uğrayın: Cacharel, W Collection.
3-TEK CEKET
Her materyalde sunulan spor ve blazer ceketler, kombin kolaylığı sağlıyor. Kış sezonunun en büyük yeniliğiyse astarsız, vatkasız, son derece hafif, yünlü, kaşmirli, yıkamalı, kadife ceketler. Baskın olmayan ekose tek ceketleri jean, tişört hatta eşofmanla bile kombinleyebilirsiniz. Armasının olmamasına, slim-fit durmasına dikkat edin. Mutlaka uğrayın: Topman, Tween.
4-KADİFE OLAN HER ŞEY
Kadife iki sezondur her haliyle ön planda. Takım elbise, smokin ceket, pantolon, kaban hatta papyonda bile kadife baştacı. İnce fitilli ve parlak düz kadife ceket, pratik şıklık sağlıyor. Füme, şarap kırmızısı ve lacivert kadife cekete en yakışan renkler. Mutlaka uğrayın: Pierre Cardin, KİP.
5-KOYU GRİ, SİYAH JEAN
Modada hayat kurtarıcı denimin moda olmadığı sezon yok. Jean’in modası geçmiyor ama her sezon farklı model, renk ve yıkamalarla vitrinlerde.
 Bu kış sezonu da hiç yıkamasız, ağartmasız füme, koyu gri, gri ve siyah jeanlerdi. Özellikle slim fit, deri efektli, kaplama ve yağlı denim olanlar.
Mutlaka uğrayın: DKNY Jeans, H&M.

Haberin Devamı

Ofis jean’i nasıl olmalı?

Soru: Benim de ofis kıyafetine dair bir sorum olacak. Ofiste takım elbise ve ceket zorunluluğu olmadığı için takım elbiseyi sık tercih etmiyorum haliyle. Jean ise gömlekle ya da tişörtle çok günlük, çok özensiz kaçıyor. Rahat bir jean ile ofis şıklığı nasıl yaratılır?

Yanıt: İşyerinde jean ve gömlek ikilisi, bir süre sonra sıradanlığa neden olur. Ofiste hem şık, hem de rahat bir duruş için jean’le klasik birkaç parçayı birleştireceğiz. Ofis jean’i yıkamasız, ağartılmamış, dar kalıpta ve koyu renkte olmalı. Üzerine çizgili ya da düz mavi renkte, düğmeli yaka gömlekler giyebilirsiniz. Bu kombini ince yünlü ekose ya da örgü kravatlarla ve hoş renkli dar bir V yaka trikoyla tamamlayınca ortaya bambaşka bir stil çıkıyor. Birkaç renkli V yaka triko ve ince, genç, dinamik kravatlarla bu kombinleri çoğaltabilirsiniz. Yaşasın ofiste jean özgürlüğü!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!