İnan Ulaş Torun kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İnan Ulaş Torun kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 12:57

Eski sevgililerinin şiddet iddialarıyla gündeme gelen oyuncu İnan Ulaş Torun’un meslektaşı Algı Eke ile evlendiği ortaya çıktı. Beyaz Gelincik dizisiyle tanınan İnan Ulaş Torun'un sevgililerine şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelmişti. Peki, İnan Ulaş Torun kimdir?

Haberin Devamı

İnan Ulaş Torun’un İnan Ulaş Torun ile evliliği günün en çok konuşulan konusu oldu. Sade bir törenle hayatlarını birleştiren çiftin evlilik haberi ardından şiddet iddialarıyla gündeme gelen İnan Ulaş Torun’un özel hayatı merak konusu oldu. Peki, İnan Ulaş Torun kimdir?

Sinema ve TV dizi oyuncusu İnan Ulaş Torun, 1 Ocak 1982’de doğdu. 2005 yılında atv'de yayınlanan Beyaz Gelincik isimli dizide oynadığı Zeki karakteri ile tanındı. Bunun öncesinde Sırlar Dünyası ve Bir İstanbul Masalı gibi dizilerde de oynadı. Bazı sinema filmlerinde de rol alan oyuncu 2010 yılında Halil İbrahim Sofrası ve 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim gibi dizilerden sonra, Leyla ile Mecnun (dizi) dizisinde 21. bölümde rol aldı.
2012 ve 2013 yıllarında TRT 1'de yayınlanan 6 Mantı isimli komedi dizisinde Murat karakteri ile başrolde oynayan oyuncu, Ocak 2014'te TRT1'de yayınlanmaya başlayan Bir Yusuf Masalı isimli dizide de başrolde oynadı.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!