İnadına Aşk neden bitiyor? Cevahir Turan (Ezgi) neden ayrıldı?

Güncelleme Tarihi:

İnadına Aşk neden bitiyor Cevahir Turan (Ezgi) neden ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 22:15

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya devam eden romantik komedi ve aşk dizisi İnadına Aşk ile ilgili ortaya çıkan şok gelişme seyircilerini üzdü. İki hafta sonra bitirileceği öğrenilen dizinin hayranları şu sıralar 'İnadına Aşk neden bitiyor?', 'İnadına Aşk final mi yapıyor?' ve 'İnadına Aşk neden yayından kaldırılıyor?' gibi soruların cevaplarını bulmaya çalışıyorlar.

Haberin Devamı

Fox Tv'de büyük ümitlerle yayınlanmaya başlanan İnadına Aşk dizi Çarşamba gününe geçtikten sonra reytingleri bitirdi. İnternette dolaşan son haberlere göre İnadına Aşk final yapıyor. Yani İnadına Aşk dizisi yayından kaldırılıyor. Peki; İnadına Aşk neden bitiyor? İşte detaylar...

Geçtiğimiz yıl reyting rekortmeni diziler arasında olan ancak bu yıl bir türlü aynı reytingleri yakalayamayan İnadına Aşk dizisi için yayından kaldırılma kararı verildi. Peki; İnadına Aşk neden yayından kaldırılıyor?

Dizinin yapımcısı ve yönetmeni olan Osman Sınav, İnadına Aşk'ın konusunun evlendikten sonra tadı olmadığını ve konunun zirvede bırakılması gerektiğine inandığını söyledi. Bu nedenle Osman Sınav, dizinin bitirilmesi gerektiğini ve final yapılarak yayından kaldırılacağını açıkladı.

Haberin Devamı

İnadına Aşk neden bitiyor Cevahir Turan (Ezgi) neden ayrıldı

Başrollerini Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Eren Vurdem, Nilay Duru, Cem Belevi, Aras Aydın, Elvin Levinler, Taner Rumeli, Yeşim Dalgıçer, Bilge Şen ve Selim Gürata gibi isimlerin paylaştığı yapım ekranlara veda etme kararı aldı. Yaz aylarında yayın hayatına başlayan dizinin günü kısa bir süre önce değişmiş, ancak reytingler daha da kötüye gitmeye başlamıştı.

İnadına Aşk dizisinin 2 hafta sonra yayından kaldırılacağı söyleniyor. Diziye son katılan 2 oyuncunun hikayesi de önümüzdeki bölümlerde bitirilecek ve dizi final bölümüyle ekrana gelecek.

Son olarak dizinin ilk bölümünde itibaren sevilen karakterler arasında olan ve Ezgi karakterine hayat veren Cevahir Turan İnadına Aşk'tan ayrıldığını açıklamıştı. 

İnadına Aşk neden bitiyor Cevahir Turan (Ezgi) neden ayrıldı

Cevahir Turan, hayranlarını üzen bu haberi kendi Instagram hesabından duyurmuştu. İşte o açıklama;

''Bir insan yeni yıla dair ne dileyebilir? Mutluluk, başarı, aşk, sağlık vs... Halbuki insan hatırlanmaya değecek anılar yaşamak istemelidir, öyle değil mi :) çünkü bir sonraki yılda sahip olacağımız tek şey anılarımızdan başka birşey değildir. Nefes aldığımız sürece yaşadıklarımızı geride bırakmaya mecburuz, bari güzel olsun! Sizler de benim geçtiğimiz yılın en güzel anısı oldunuz. En en güzeli de hiç bir çıkar gözetmeden sevginizi hissettirdiniz. Bu nasıl güzel bir hediyedir, ne kadar teşekkür etsem azdır.. Son üç gündür bana ve yakınlarıma yüzlerce mesajlar geldi. Bunu açıklamak için bölümün yayınlanmasını beklemem gerekti. Ezgi kimseyi üzmek istemedi, kimsenin kalbini kırmak istemedi. Koşullar ve şartlardan dolayı gitmek zorunda kaldı.. Ezgi artık olmayacağı için ne olur sakın sakın üzülmeyin! İşte buna dayanamam. Ben burdayım, yine sizlerle beraber olacağım :) Elbette başka isimlerle başka hikayelerde sevgilerimizi yine paylaşacağız :) Yeni yılda hafızalarımıza unutulmayacak nice güzel anılar eklenmesi dileğiyle... Sizleri seviyorum, sımsıkı sarılıyorum :)''

BAKMADAN GEÇME!