İlk kutlayan kızım oldu

Güncelleme Tarihi:

İlk kutlayan kızım oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2011 09:31

Haberin Devamı

Top modeller podyumda
Atıl Kutoğlu, önümüzdeki ay gerçekleşecek İstanbul Fashion Week 2011 kapsamında düzenleyeceği defilenin hazırlıklarını sürdürüyor. Ünlü modacı, 2012 kış koleksiyonunu sergileyeceği defilede dünyaca ünlü top modellerin podyuma çıkacağını söylüyor.

Şova devam
Nükhet Duru, The Plaza Otel’deki “Yansımalar” adlı sahne gösterisine devam ediyor. Her cuma otelin Sky adlı barında sahneye çıkan sanatçı, bir süre önce yenilediği orkestrası eşliğinde hem kendi eserlerini hem de genç rock’çı ve popçuların şarkılarını seslendiriyor. Repertuvarında Ajda Pekkan, Sezen Aksu ve Nilüfer’in de şarkılarına yer veren Duru, şovu sırasında seyircisiyle sohbet ediyor, istek şarkılarını onlarla birlikte okuyor.

Toplantı yaptık
Tuğba Coşkun, önceki gün İstinye Park’taki The House Cafe’de arkadaşlarıyla buluştu. Toplantı yaptıklarını söyleyen Coşkun, saatler süren görüşmenin ardından aracına binerek alışveriş merkezinden ayrıldı. Büşra BOZOK

Haberin Devamı

Partiyle tanıttı
Genç tasarımcı Beste Gürel, kış sezonu için tasarladığı deri koleksiyonunu geçtiğimiz gün Çukurcuma’daki butiğinde düzenlediği partiyle tanıttı. Partiye katılanlar arasında Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükbalkan ve De’Longhi Genel Müdürü Filippo Trau’nun yanı sıra Ömer Seval, Şevval Sam, Nazlı Sabuncu, Ece Vahapoğlu, Şule Argüder, Mavi gibi ünlü isimler de vardı. Davetliler, Yasemin Kozanoğlu’nun çaldığı müzikler eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

Elinden mikrofon
eksik olmasın
Hande Yener, doğum gününü ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Ünlü şarkıcı, evde yapılan kutlamada kendisi için hazırlatılan mikrofon şeklindeki pastayı görünce çok mutlu oldu. Üzerinde “Elinden mikrofon eksik olmasın, seni seviyoruz” yazan pastayla poz veren Yener, “Her geçen yıl daha fazla gençleştiğimi hissediyorum. Sanırım müzik ve sevenlerim sayesinde hep böyle kalacağım. Altın çağımı yaşıyorum!” dedi.

Sinema keyfi
Beşiktaş Spor Kulübü’nün eski menajeri Sinan Engin, geçtiğimiz gün eşi Ayşe Engin ve kızı Elif’le Kanyon’daydı. Hamburgercide yemek yiyen Engin ailesi, daha sonra alışveriş merkezindeki sinema salonuna girdi.

İlk kutlayan kızım oldu

Haberin Devamı

Ozan Doğulu, 39’uncu yaş günü için Ortaköy’deki bir gece kulübünde parti verdi. Ünlü müzisyen, eşi Ece Doğulu, annesi Serpil Doğulu ve kardeşi Kenan Doğulu’nun da katıldığı partiye tüm davetlilerden sonra geldi.

 

Mekâna girmeden önce soruları yanıtlayan Ozan Doğulu, “Doğum günümü ilk kızım kutladı. Uyanır uyanmaz yanıma gelerek ‘İyi ki doğdun babacığım’ demesi, benim için en büyük hediye oldu” dedi.

 

Kenan Doğulu ise ağabeyine saat hediye ettiğini söyledi: “Ozan çok dakik biri, her doğum gününde ona kesinlikle saat alırım.” Geceye Ziynet Sali, Merve-Moris Kohen, Nazlı-Önder Öztarhan, Melisa-Mehmet Mutlu, Irmak Ünal-Emre Karabacak, Cansen Yeni-Burak Kut gibi ünlü simalar katıldı. Serdar BENLİ

Haberin Devamı

Sabaha dek eğlence
Kuruçeşme’deki El Beso Restoran, 22 Ocak’ta Yeşim Tan ve Adnan Taşpınar’ın düzenleyeceği partiye ev sahipliği yapacak. Saat 21.00’de başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek parti, İzzet Öz, DJ Can Hatipoğlu ve Kıvanch K’nın müzikleriyle renklenecek.

Yardım için
‘İstek’liyiz
İstek Okulları Sosyal Sorumluluk Platformu, bakıma muhtaç hayvanlara yardım eli uzatıyor. “Sevimli dostlarımıza yardım etmek için İSTEK’liyiz” sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında, hayvan barınaklarının ihtiyaç duyduğu malzemeler İstek Okulları’nda toplanıyor ve barınaklara teslim ediliyor. Öğrenciler de barınaklardaki hayvanlarla bir araya getirilip hayvan bakımı konusunda eğitim alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!