İlk görüşte aşk

Güncelleme Tarihi:

İlk görüşte aşk
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Artık süslenme zamanı. İnciler takın, pırıl prıl giysiler edinin, fuşyalı rujlar sürün, güzelleşin. Öyle ki, ilk anda çarpmalısınız. Sizi gören ilk bakışta vurulmalı. Minimalist, varla, yok arası kadın olmak nihayet ‘‘out’’. Şimdi ayrıntılara dikkat eden ama bunları mutlaka göze çarpacak şekilde kullanan kadınlar gözde. İşe, iç giyimden başlamak da fayda var. Saten, ipek, parlak kumaşlar, altınlarla bezeli bodyler çok popüler. Ayrıca iç giyimle bile inci takmak pek moda.

İnciler, bu yılın en gözde takıları arasında. Ama sıra sıra takacaksınız. Hatta boynunuzda tasma şeklinde sıra sıra inci olacak ayrıca yine sıra sıra sarkan inciler de boynunuzu süsleyecek. İncinin en önemli avantajı, hemen her kıyafete yakışıyor olması. İpek gecelikle bile kullanılabiliyor. Dünyanın en ünlü tasarımcılarının koleksiyonlarında inci mutlaka yer alıyor. Eğer paranız fazlaysa, ilginç tasarımlar edinebilirsiniz ama şart değil.

Parlak renkler seçin

Giysilerde dekolte, yırtmaç, altın, gümüş renkleri yani dikkati çeken herşey moda. Gündüz vakti bile gece kıyafetlerine bürünebilirsiniz. Ancak bu şekilde giyinirseniz, makyajınız da uyumlu olmalı. Özellikle altın, gümüş renginin birarada olduğu farlara mutlaka göz atın. Çünkü göz kapaklarında ve dudaklarda ortak olarak kullanılabilen krem şeklinde olanları, pratik ve modaya uygun. Göz kapaklarınıza yedireceğiniz bir miktar parlak far, yüz ifadenizi bir anda değiştirecek.

Eğer sadece altın veya gümüş rengi kullanmak istemiyorsanız, kendinden parlak renkleri de seçebilirsiniz. Yani parlak mavi, parlak yeşil, parlak pembe olanları da yaz için ideal ve moda. Bir de vampirellaya benzeyen kadınlar moda. Bunun için de yeşil far, maskara, ruj veya mavi far, maskara, ruj takımlarını seçebilirsiniz. Ojeler de yine aynı renk olmalı. Yazın bir diğer gözde serisi ise pembeden fuşyaya gidenler. Meraklıları bu yıl ummadıkları kadar bol renk bulacaklar. Zaman zaman göz makyajında bazen de dudak makyajında fuşyayı tercih edebilirsiniz. Eğer toprak tonlarından vazgeçemiyorsanız yine pırıltılarla vurgulayabilirsiniz.

Kırmızıyı unutmayın

Siz enerjik, hayatı seven, seksi bir kadınsanız muhtemelen kırmızı seviyorsunuz. Yaz geldi diye kırmızılardan vazgeçmeyin. Özellikle akşamları ya da yaz günlerinde plaj partilerinde giyinin, sürün, sürüştürün. Kırmızının en canlı tonları yaz günleri için çıkarıldı, göz atın. Bazıları pembe bazıları turuncu ağırlıklı. Kıyafetinize, ruh halinize uygun olarak seçebilirsiniz.

AYNANIZ BİLE ŞIK OLSUN

Göz alıcı aksesuvarlarda ayrıntılara dikkat! İşte muhteşem bir ayna. Rujunuzu sürerken ötrişlerle, tüylerle bezeli olanını özellikle seçin. Rujun rengi yılın modasına uygun, Christian Dior'dan. Saçtaki tarak biçimindeki aksesuvar, Fred Leighton New York marka. Gösterişli inci kolye ise Tom Binns Couture'den. Aynayı merak ediyorsanız, o da, Christian Dior koleksiyonundan.

Hazır mısınız?

Biliyorsunuz, fuşyalar geri döndü. Siz de yaz kıyafetlerinize uygun olanını seçin. Fotoğraftaki kadının küpeleri Christian Dior. Ruj da Christian Dior'un Diorific Flirty Fuchsia serisinden.

İNCİNİN ZARAFETİ

Havuç rengi saçlar, muhteşem bir iç takım ve inciler, inciler... İnciler, Polo Ralph Lauren imzalı. Makyajda ise Soft Ivory fondöten ve Azalea pudra L'oreal'den.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!