İlişki Durumu Karışık final bölümü fragmanı yayınladı! | Fragman izle

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık final bölümü fragmanı yayınladı | Fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 09:59

İlişki Durumu Karışık dizisi final bölümüyle 27 Nisan Çarşamba günü 20.00'de yayınlanacak. İlişki Durumu Karışık  40. bölümüyle ekranlara veda edecek. Ayşegül ve Can'ın hikayesi mutlu sonla bitebilecek mi? Can'ın annesi Mediha bu mutluluğu tekrardan bozacak mı? İlişki Durumu Karışık final bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

Show Tv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi İlişki Durumu Karışık 40. bölümüyle ekranlarda olacak. Dizinin final bölümünde neler yaşanacak? Ayşegül ve Can'ın hikayesi mutlu sonla bitebilecek mi? İlişki Durumu Karışık final bölümü fragmanıyla karşınızda.

İlişki Durumu Karışık final bölümü fragmanı yayınladı | Fragman izle


İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Yaz dizisi olarak başlayan İlişki Durumu Karışık dizisi 27 Nisan Çarşamba günü ekranlara veda ediyor. Baş rollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Pekin ve Nurseli İdiz'in paylaştığı dizi reyting kurbanı oldu. Dizinin yayın günü, 20 Nisan tarihinden itibaren cumartesi gününden çarşamba akşamına alındı.Show TV yönetimi, dizinin çarşamba akşamı alacağı reyting sonucunu beklemeden "İlişki Durumu Karışık" dizisini yayından kaldırma kararı aldı.

İlişki Durumu Karışık final bölümü fragmanı yayınladı | Fragman izle


ÜZÜCÜ HABERİ BERK OKTAY DUYURDU

Dizinin takipçilerine bu üzücü haberi Berk Oktay duyurdu. Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, dizinin gelecek hafta yayınlanacak 40. bölümüyle final yapacağı haberini verirken, set ekibine oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti.

İlişki Durumu Karışık final bölümü fragmanı yayınladı | Fragman izle


İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 39. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Ayşegül tam her şeye baştan başlarken gelen bu haberle kara kara ne yapacağını düşünmeye başladı. Ayşegül’ün ‘seni artık sevmiyorum’ sözüyle yıkılan Can sonunda kendini çekti ve uzaklaştı. Gönül alma sırası Ayşegül’e geçti. Elif Can’la ilgili son çabasının da başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından kendisiyle ilgili çok önemli bir karar aldı ve bunu bir tek Murat’la paylaştı. Mediha ise Naci’den ummadığı bir darbe yiyerek kendini İsmail ve Nebahat’ın yanında buldu.

Elif'in son hamleleriyle iyice bunalan ve artık mutluluğu yakalayamayacağına inanan Ayşegül, sonunda vazgeçti ve herkesi, her şeyi bırakarak başka bir yere taşındı. Can'dan hayatını ayırma kararı alan Ayşegül bir köftecide iş bularak çalışmaya başladı. Ayşegül'e yakın olmak için her yolu deneyen Can mahalleliden gerçek kimliğini saklayarak Ayşegül'le kapı komuşusu oldu. Ayşegül çalıştığı köftecide işlerin kötü gittiğini duyunca Hakkı Amca'ya yardım etmek istedi  fakat işler hiç de umduğu gibi olmadı.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI!

BAKMADAN GEÇME!