İlişki Durumu Karışık dizisinin 39. bölüm fragmanında şok

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık dizisinin 39. bölüm fragmanında şok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 17:34

İlişki Durumu Karışık bu hafta da bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında izleyenleri şaşırtan olaylar yaşanacak.  Can Ayşegül'ün kalbini kazanabilecek mi? İşte İlişki Durumu Karışık yeni bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

İlişki Durumu Karışık 39. bölümünde neler yaşanacağı izleyici tarafından merak ediliyordu. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölüme dair ip uçları ortaya çıkmaya başladı. Peki İlişki Durumu Karışık 39. bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

İlişki Durumu Karışık dizisi için flaş bir karar verildi. Dizinin yayın saati değiştirildi. Cumartesi akşamları yayınlanan İlişki Durumu Karışık artık Çarşamba akşamları ekranlara gelecek. İlişki Durumu Karışık dizisinin yeri Cumartesi günleri  Oyunbozan dizisi yayınlanacak. İşte İlişki Durumu Karışık yeni bölümden ipuçları..

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 38. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif'in son hamleleriyle iyice bunalan ve artık mutluluğu yakalayamayacağına inanan Ayşegül, sonunda vazgeçer ve herkesi, her şeyi bırakarak başka bir yere taşınır. Can'dan hayatını ayırma kararı alan Ayşegül bir köftecide iş bularak çalışmaya başlar. Ayşegül'ün çalıştığı köftecide işler iyi gitmemektedir. Ayşegül'e yakın olmak için her yolu deneyen Can mahalleliden gerçek kimliğini saklayarak Ayşegül'le kapı komuşusu olmuştur. Ayşegül çalıştığı köftecide işlerin kötü gittiğini duyunca Hakkı Amca'ya yardım etmek ister. Ama işler hiç de umduğu gibi olmaz.

Haberin Devamı

HİKAYE & KÜNYE

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor!!

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK OYUNCU KADROSU

Seren Şirince(Ayşegül),
Berk Oktay(Can),
Pamir Pekin(Murat),
Eda Ece(Elif),
Mert Türkoğlu(Efe),
Özlem Öçalmaz(Ece),
Nurseli İdiz(Mediha),
Sezai Altekin(İsmail Dede),
Alptekin Serdengeçti(Tahsin).

BERK OKTAY VE SEREN ŞİRİNCE'YE ÖDÜL

FashionOne TV Moda Ödülleri töreni Akatlar Kültür Merkezi'nde, Beşiktaş Belediyesi'nin katkılarıyla görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Oldukça renkli geçen gecede moda, TV ve sahne dünyasının ünlü isimleri ödüllerini aldılar.

Haberin Devamı

Bu özel gecede Show TV'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık'ın oyuncuları Berk Oktay ve Seren Şirince "Yılın En Moda Dizi Çifti" ödülünü almaya hak kazanırken, "Yılın En Moda Kadın Programı" ise Show TV'de hafta içi her gün ekrana gelen Zahide Yetiş'le programı oldu. Gecede ayrıca, Habertürk TV'nin başarılı ekran yüzü Ece Üner, "Yılın En İyi Giyinen Haber Sunucusu" ödülüne layık görüldü.

 

 

BAKMADAN GEÇME!