İlişki Durumu Karışık 39. bölüm fragmanında kıskançlık krizi - izle

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık 39. bölüm fragmanında kıskançlık krizi - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 15:00

SHOW TV'nin eğlenceli dizisi İlişki Durumu Karışık 39. bölüm fragmanını yayınladı. Can ve Ayşegül arasında kıskançlık krizi başlıyor. İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı ve merak edilen yeni bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

İlişki Durumu Karışık artık yeni gününde ...

İlişki Durumu Karışık 39. bölüm fragmanı yayınlandı. SHOW TV'nin eğlence dolu dizisi artık Çarşamba günleri yayınlanacak. İlişki Durumu karışık yeni bölümde neler olacak? İşte ayrıntılar..

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor!!

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor!

İlişki Durumu: Karışık, yeni bölümüyle Çarşamba günü saat 20.00'de Show TV'de!

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 39. BÖLÜM FRAGMANI


İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“İlişki Durumu: Karışık”ın 38. bölümünde; Hem Can’ın hem de Ayşegül’ün hayatında yeni bir sayfa açılmıştır. Kapı komşusu olan ikilimiz mahalle hayatına ayak uydurmaya çalışır. Can bir yandan mahalleden gerçek kimliğini saklayarak Ayşegül’le yakınlaşmak için çabalarken, Ayşegül de Can’a rağmen yeni hayatına devam etmeye çalışır. Ayşegül’ün çalıştığı köftecide işler iyi gitmemektedir. Köftecinin sahibi Hakkı Amca’nın borçlarını duyan Ayşegül, ona yardımcı olacağını umduğu bir fikir geliştirir ama olaylar beklediği gibi gelişmez. Ayşegül’ün evine yerleşen Elif’se her türlü zorluğa rağmen o evde kalmaya kararlıdır. Mediha ise İsmail’le Nebahat’ın arasını ‘kendince’ düzeltmenin yollarını arar.

BERK OKTAY VE SEREN ŞİRİNCE'YE ÖDÜL

FashionOne TV Moda Ödülleri töreni Akatlar Kültür Merkezi'nde, Beşiktaş Belediyesi'nin katkılarıyla görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Oldukça renkli geçen gecede moda, TV ve sahne dünyasının ünlü isimleri ödüllerini aldılar.

Bu özel gecede Show TV'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık'ın oyuncuları Berk Oktay ve Seren Şirince "Yılın En Moda Dizi Çifti" ödülünü almaya hak kazanırken, "Yılın En Moda Kadın Programı" ise Show TV'de hafta içi her gün ekrana gelen Zahide Yetiş'le programı oldu. Gecede ayrıca, Habertürk TV'nin başarılı ekran yüzü Ece Üner, "Yılın En İyi Giyinen Haber Sunucusu" ödülüne layık görüldü.

 

 

BAKMADAN GEÇME!