İlişki Durumu Karışık 39. bölüm yeni fragmanında şaşırtan teklif!

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık 39. bölüm yeni fragmanında şaşırtan teklif
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 15:23

SHOW TV'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık 39. bölüm fragmanları ile büyük merak uyandırdı. Yeni bölümü ile Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan İlişki Durumu Karışık dizisinin yeni bölümünde Ayşegül, Can'ın gönlünü almak için plan yapıyor. İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

İlişki Durumu Karışık 39. bölümü ile Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Can, Ayşegül'ün peşini bırakmıyor. Fakat bu sefer sıra Ayşegül'de. Ayşegül Can'dan ayrılmak istemediğine karar veriyor ve sürpriz bir teklifle Can'ın karşısına çıkıyor. İlişki Durumu Karışık 39. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat) ve Eda Ece (Elif) rol alıyor.

Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

“İlişki Durumu: Karışık”ın 39. bölümünde; Ayşegül’ün yeni taşındığı mahalleye yıkım kararı alınmıştır. Ayşegül tam her şeye baştan başlarken gelen bu haberle kara kara ne yapacağını düşünmeye başlar. Ayşegül’ün ‘seni artık sevmiyorum’ sözüyle yıkılan Can sonunda kendini çeker ve uzaklaşır. Şimdi gönül alma sırası Ayşegül’e gelmiştir. Elif Can’la ilgili son çabasının da başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından kendisiyle ilgili çok önemli bir karar alır ve bunu bir tek Murat’la paylaşır. Mediha ise Naci’den ummadığı bir darbe yiyerek kendini İsmail ve Nebahat’ın yanında bulur.

Haberin Devamı

“İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 39. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 39. BÖLÜM FRAGMANI

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif'in son hamleleriyle iyice bunalan ve artık mutluluğu yakalayamayacağına inanan Ayşegül, sonunda vazgeçer ve herkesi, her şeyi bırakarak başka bir yere taşınır. Can'dan hayatını ayırma kararı alan Ayşegül bir köftecide iş bularak çalışmaya başlar. Ayşegül'ün çalıştığı köftecide işler iyi gitmemektedir. Ayşegül'e yakın olmak için her yolu deneyen Can mahalleliden gerçek kimliğini saklayarak Ayşegül'le kapı komuşusu olmuştur. Ayşegül çalıştığı köftecide işlerin kötü gittiğini duyunca Hakkı Amca'ya yardım etmek ister. Ama işler hiç de umduğu gibi olmaz.

Haberin Devamı

HİKAYE & KÜNYE

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor!!

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK OYUNCU KADROSU

Seren Şirince(Ayşegül),
Berk Oktay(Can),
Pamir Pekin(Murat),
Eda Ece(Elif),
Mert Türkoğlu(Efe),
Özlem Öçalmaz(Ece),
Nurseli İdiz(Mediha),
Sezai Altekin(İsmail Dede),
Alptekin Serdengeçti(Tahsin).

Haberin Devamı

BERK OKTAY VE SEREN ŞİRİNCE'YE ÖDÜL

FashionOne TV Moda Ödülleri töreni Akatlar Kültür Merkezi'nde, Beşiktaş Belediyesi'nin katkılarıyla görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Oldukça renkli geçen gecede moda, TV ve sahne dünyasının ünlü isimleri ödüllerini aldılar.

Bu özel gecede Show TV'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık'ın oyuncuları Berk Oktay ve Seren Şirince "Yılın En Moda Dizi Çifti" ödülünü almaya hak kazanırken, "Yılın En Moda Kadın Programı" ise Show TV'de hafta içi her gün ekrana gelen Zahide Yetiş'le programı oldu. Gecede ayrıca, Habertürk TV'nin başarılı ekran yüzü Ece Üner, "Yılın En İyi Giyinen Haber Sunucusu" ödülüne layık görüldü.

 

 

BAKMADAN GEÇME!