İlişki Durumu Karışık 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 07:30

Show TV'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık Cumartesi akşamı 38. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Ayşegül evi terk etti. Bunun üzerine Can Ayşegül'ün dönmesi için elinden geleni yaptı. İşte İlişki Durumu Karışık son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

İlişki Durumu Karışık yayınlanan 38.bölümünde izleyenleri keyifli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümüne Can damgasını vurdu. Can kimliğini saklayarak Ayşegül’le yakınlaşmak için çabalarken, Ayşegül de Can’a rağmen yeni hayatına devam etmeye çalışır. Hayranları İlişki Durumu Karışık 39. bölüm fragmanını merak ediyor ancak fragman henüz yayınlanmadı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hem Can’ın hem de Ayşegül’ün hayatında yeni bir sayfa açılmıştır. Kapı komşusu olan ikilimiz mahalle hayatına ayak uydurmaya çalışır. Can bir yandan mahalleden gerçek kimliğini saklayarak Ayşegül’le yakınlaşmak için çabalarken, Ayşegül de Can’a rağmen yeni hayatına devam etmeye çalışır.

Ayşegül’ün çalıştığı köftecide işler iyi gitmemektedir. Köftecinin sahibi Hakkı Amca’nın borçlarını duyan Ayşegül, ona yardımcı olacağını umduğu bir fikir geliştirir ama olaylar beklediği gibi gelişmez. Ayşegül’ün evine yerleşen Elif’se her türlü zorluğa rağmen o evde kalmaya kararlıdır.

Haberin Devamı

Mediha ise İsmail’le Nebahat’ın arasını ‘kendince’ düzeltmenin yollarını arar.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜM İZLE

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 38. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“İlişki Durumu: Karışık”ın 37. bölümünde; Elif’in gelişiyle baba evini terk eden Ayşegül her şeyi geride bırakarak yeni bir başlangıç yapar; başka bir mahallede yeni bir hayata başlar. Nerede olduğunu, ne yaptığını kimse bilmemektedir. 

Elif'in planı işe yarayacak mı?

Sevdiği adamı elinden kaybetmek istemeyen Elif, evden sonra İso'yu da almak istediğini söyleyerek Ayşegül'e son ancak en ağır darbeyi indirir. Ayşegül'ün en hassas noktasına dokunan Elif, sadece Ayşegül'ü değil Can'ı da köşeye sıkıştırır. Elif'in İso'yu evlat edinme kararı ardından eli kolu bağlanan Ayşegül, tüm yaşadıklarının acısını Can'dan çıkarır. Can, içinde kaldığı zor bu durumdan kurtulmak için formüller ararken; Elif, Murat'ı da devreye sokar. Can ile Ayşegül'ün yeniden ayrı kalmasını değerlendiren Murat, yeniden Ayşegül ile yakınlık kurmaya çalışır. Bu durumun ardından Can ve Murat yine karşı karşıya gelir.

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 38. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK OYUNCU KADROSU

Seren Şirince(Ayşegül),

Berk Oktay(Can),

Pamir Pekin(Murat),

Eda Ece(Elif),

Mert Türkoğlu(Efe),

Özlem Öçalmaz(Ece),

Nurseli İdiz(Mediha),

Sezai Altekin(İsmail Dede),

Alptekin Serdengeçti(Tahsin).

 

BAKMADAN GEÇME!