İlişki Durumu: Karışık 36. son bölümde Elif ortalığı karıştırıyor? - İzle

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu: Karışık 36. son bölümde Elif ortalığı karıştırıyor - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 10:02

Hafta sonlarının sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık 36. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İlişki Durumu Karışık'ın ekrana gelen son bölümünde Elif'in kararı Ayşegül ve Can'ın arasını bir kez daha bozuyor. İşte İlişki Durumu Karışık son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

İlişki Durumu Karışık 36. son bölümde heyecan doruktaydı. Merakla beklenen İlişki Durumu Karışık son bölüm izleyiciyle buluştu. Cumartesi akşamlarına eğlenceli sahneleriyle renk katan İlişki Durumu Karışık dizisinin 36. bölümünden yine heyecan doruktaydı! Peki bu hafta neler oldu? Dizinin takipçilerinin merak ettiği bu soruya yanıt İlişki Durumu Karışık son bölümde yanıt buldu. Gururu incinen Elif, Ayşegül ve Can'ı biraraya getirmemek için elinden geleni ardına koymadı. Ailesinden kalan tek şeyi evini bile gözden çıkaran Ayşegül, Elif'in İso'yu evlat edinme talebinde bulunduğunu öğrenince çıldırdı. Bir süredir ortalarda görülmeyen Murat ise yeniden devreye girdi. Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin başrollerini paylaştığı İlişki Durumu Karışık 36. bölümü bu hafta ekranlara geldi

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 36. BÖLÜM ÖZETİ
Sevdiği adamı elinden kaybetmek istemeyen Elif, evden sonra İso'yu da almak istediğini söyleyerek Ayşegül'e son ancak en ağır darbeyi indirir. Ayşegül'ün en hassas noktasına dokunan Elif, sadece Ayşegül'ü değil Can'ı da köşeye sıkıştırır. Elif'in İso'yu evlat edinme kararı ardından eli kolu bağlanan Ayşegül, tüm yaşadıklarının acısını Can'dan çıkarır. Can, içinde kaldığı zor bu durumdan kurtulmak için formüller ararken; Elif, Murat'ı da devreye sokar. Can ile Ayşegül'ün yeniden ayrı kalmasını değerlendiren Murat, yeniden Ayşegül ile yakınlık kurmaya çalışır. Bu durumun ardından Can ve Murat yine karşı karşıya gelir.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 36. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HİKAYE & KÜNYE

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor!!

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!