İlişki Durumu Karışık 34. yeni bölümde Can boşanıyor mu? - izle

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık 34. yeni bölümde Can boşanıyor mu - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 14:35

İlişki Durumu Karışık 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan İlişki Durumu Karışık 34. bölüm 1. fragmanı ve 2. fragmanı haberimizde. Dizinin yeni bölümünde bu akşam Ayşegül Can'ın boşanması için gün sayıyor. Elif ise terk edilmenin verdiği duygu ile intikam planları yapmaktadır. İşte; ilişki Durumu Karışık yeni bölüm detayları.

Haberin Devamı

Cumartesi akşamları Show TV'de ekrana gelen romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık 34. yeni bölüm fragmanları seyirciler için yayınlandı. Heyecanın doruk yaptığı dizinin son bölümünde neler olmuştu?, İlişki Durumu Karışık 34. bölümünde neler yaşanacak? İşte ayrıntılar.

Can'ın Ayşegül'e kendisini affettirmeye çalışacağı İlişki Durumu Karışık dizisinin yeni bölümünde Ayşegül Can'ın boşanması için gün saymaktadır. Öte yandan Elif ise terk edilmişliğin verdiği duygu ile intikam planları yapmaktadır. Bir kadın programına canlı yayın konuğu olan Elif mağdur kadını oynar ve halkı yanına çeker. Hayat Ayşegül için daha da zorlaşmaktadır. Can'a boşanmadan görüşmemelerini söyler. Elif ise boşanmak için Can'ı korkutacak tek bir şart öne sürer.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 34. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Haberin Devamı

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan “İlişki Durumu : Karışık”ta neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor. İlişki Durumu : Karışık saat 20:00'da Show Tv ekranlarında!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 34. BÖLÜM 1. FRAGMAN

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 33. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Geçen hafta Show TV ekranında yayınlanan İlişki Durumu Karışık 33. son bölümünde; Ayşegül ile Murat evlenmek için kolları sıvadı. Can ise İsmail sayesinde gerçekleri gördü ve Ayşegül'ü tekrar elde edebilmek için planlar yapmaya başladı. Fakat ne yaparsa yapsın Ayşegül'ü bir türlü ikna edemedi. Son çare olarak da Ayşegül'ü düğünden kaçırdı. Handan, İsmail ve Gülendam Can'a yardım etti. Can'ın Ayşegül'ü kaçırma planı başarılı oldu. Ayşegül'ün Murat'la nikah masasına oturmasına engel oldu ve onu dağ evine kaçırdı.

İlişki Durumu Karışık 34. bölüm 1. fragmanını ve 2. fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!